sıfır yok, destegül yok, halid yok ve en önemlisi gingin ablaaaaaaaaaaaaaaaam yok
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Ara 2007 #141 sıfır yok, destegül yok, halid yok ve en önemlisi gingin ablaaaaaaaaaaaaaaaam yok
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #143 ewet yaaa özledık onlarıda :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #144 :huhuuhuu hee özledik nerdeler çağırda gelsinler abla :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Ara 2007 #145 ben yarım saattir bağırıyorumda gelen yok... birazda siz bağırın bakem
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #146 halidddddddddddddddddddddddddddddd sifirrrrrrrrrrrrrrrrr badegulllll hade gelin :: :: :: özledık yahuu ::
halidddddddddddddddddddddddddddddd sifirrrrrrrrrrrrrrrrr badegulllll hade gelin :: :: :: özledık yahuu ::
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #147 :huhuuhuu ben bağırmasam olmamı sesim kısılıyo
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #148 bak bağırdım benım kardeşim geldı :: :: ::
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Ara 2007 #150 millet delirdi galiba... :huhuuhuu öle bağırınca duyuyorlarmı bari :dillll birilerininde sesi kısık diye ne alakaysa bağırma cümleleri yazamıyo... deliler işte hafalanoldum
millet delirdi galiba... :huhuuhuu öle bağırınca duyuyorlarmı bari :dillll birilerininde sesi kısık diye ne alakaysa bağırma cümleleri yazamıyo... deliler işte hafalanoldum
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #151 yaa yaaa bak sen yarım saattır çağardında noldu gelmedıler... ben çağardım hemencıkte halıd kardeşim geldı :: :: ::
yaa yaaa bak sen yarım saattır çağardında noldu gelmedıler... ben çağardım hemencıkte halıd kardeşim geldı :: :: ::
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #153 gelmen onemlı kardeşim :: kalp kalbe karşıymış demekkı duydun geldın :: :: ::
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Ara 2007 #154 ve de gitti... bendemi bağırsam aceb :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #155 huhuuhuu die bağırılıyo :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ara 2007 #159 bilmem herşeyi ben mi sölicem :huhuuhuu