bizde anlamadık ki :: :: :: :: :: ::
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 30 Eki 2007 #103 bu gece hanginiz nöbet tutuyorsunuz... o soruluyor...
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 30 Eki 2007 #105 bu bir oyun anlaşılması beklenemez...neyse sizede
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Kas 2007 #106 neler olmuş buralarda? ben gidince canlanmış bu site benim gitmemi mi bekliyordunuz?
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 6 Kas 2007 #107 :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih hadi gitde biz devam edelim :örgü :örgü :örgü :örgü :örgü :örgü
:ihihih :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih hadi gitde biz devam edelim :örgü :örgü :örgü :örgü :örgü :örgü
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Kas 2007 #108 halef ' Alıntı: neler olmuş buralarda? ben gidince canlanmış bu site benim gitmemi mi bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla ... olurmu halef kardeşim hoşgeldin
halef ' Alıntı: neler olmuş buralarda? ben gidince canlanmış bu site benim gitmemi mi bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla ... olurmu halef kardeşim hoşgeldin
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Kas 2007 #109 :)sümeyye:) ' Alıntı: halef ' Alıntı: neler olmuş buralarda? ben gidince canlanmış bu site benim gitmemi mi bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla ... olurmu halef kardeşim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... oooo halef gelmişş hemşomm nasılsın yaaaa
:)sümeyye:) ' Alıntı: halef ' Alıntı: neler olmuş buralarda? ben gidince canlanmış bu site benim gitmemi mi bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla ... olurmu halef kardeşim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... oooo halef gelmişş hemşomm nasılsın yaaaa
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 9 Kas 2007 #111 halef ' Alıntı: neler olmuş buralarda? ben gidince canlanmış bu site benim gitmemi mi bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin halef kardeşim..
halef ' Alıntı: neler olmuş buralarda? ben gidince canlanmış bu site benim gitmemi mi bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin halef kardeşim..
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 28 Ara 2007 #112 :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu yaaa kimsecikler yoh galibaa :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Ara 2007 #116 sifir ' Alıntı: şimcik varsın akşam vaymıydın :huhuuhuu yohh Genişletmek için tıkla ... o da bişeydir gözel balam deli ' Alıntı: ben vardım Genişletmek için tıkla ... ahi madem vardın akşamdan yazsaydın burdayıııım diye
sifir ' Alıntı: şimcik varsın akşam vaymıydın :huhuuhuu yohh Genişletmek için tıkla ... o da bişeydir gözel balam deli ' Alıntı: ben vardım Genişletmek için tıkla ... ahi madem vardın akşamdan yazsaydın burdayıııım diye