Soru Site ve Forum Öneriniz Var mıdır?

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
F Çevrimdışı

firdevs

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Orada da girdiğiniz gibi tavsiye forum mu arayacaksınız?
abi hemen neden tersliyorsun ki, Allah razı olsun güzel forum sitesi oluşturmuşsunuz yardım ediyorsunuz güzel, Allah ecrinizi versin ama başka forum siteleri önerisi almak neden suç? neden hemen tersliyorsun. ben uzun zamandır forumdayım zaten ama yeni üye oldum. gereksiz bir tavır bu. sizden böyle bir cevap beklemezdim

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
abi hemen neden tersliyorsun ki, Allah razı olsun güzel forum sitesi oluşturmuşsunuz yardım ediyorsunuz güzel, Allah ecrinizi versin ama başka forum siteleri önerisi almak neden suç? neden hemen tersliyorsun. ben uzun zamandır forumdayım zaten ama yeni üye oldum. gereksiz bir tavır bu. sizden böyle bir cevap beklemezdim
Forum tavsiyesi almak için üye olduğunu söylemeden önce, en baştan forumu uzun zamandır takib ettiğini söyleyerek söze başlasan, sana beklemediğin sitemi yapmazdım, böylece Sen de abarttığın gibi olmayan tersleme diye de karalamazdın.

Üye foruma girer girmez başka forum ararsa memnun olmamızı beklemen normal mi? Hiç mi kardeşimize alınmayalım

F Çevrimdışı

firdevs

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
abi hemen neden tersliyorsun ki, Allah razı olsun güzel forum sitesi oluşturmuşsunuz yardım ediyorsunuz güzel, Allah ecriniz
Forum tavsiyesi almak için üye olduğunu söylemeden önce, en baştan forumu uzun zamandır takib ettiğini söyleyerek söze başlasan, sana beklemediğin sitemi yapmazdım, böylece Sen de abarttığın gibi olmayan tersleme diye de karalamazdın.

Üye foruma girer girmez başka forum ararsa memnun olmamızı beklemen normal mi? Hiç mi kardeşimize alınmayalım

Haklısın abi, başta yeni olmadığımı belirtmeliydim. İnsanları da hemen başka foruma yönlendirme gibi olmuş olabilir. Ama benim niyetim kötü değildi, yalnızca bu forum güzel, başka böyle güzel forum var mı diye sormam oldu. Biraz hatalı yazdım ama amaç bu yani.

F Çevrimdışı

firdevs

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi

Hakkını helal et inşAllah karalama gibi bir şey söz konusu olamaz. Ortada çok büyük emek var Allah razı olsun inşAllah

Geri
Üst Ana Sayfa Alt