İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum günlüğüne tıkladığımız zaman otamatik 1. sayfadan başlıyor bence son sayfadan başlamalı çünkü bu başlıkta daha çok sohbet ve görüş beyan edildiği için daha iyi olur... Allah razı olsun..
Forum günlüğüne tıkladığımız zaman otamatik 1. sayfadan başlıyor bence son sayfadan başlamalı çünkü bu başlıkta daha çok sohbet ve görüş beyan edildiği için daha iyi olur... Allah razı olsun..
inanir misiniz , siteden bi hata almiyorum
sanirim artik birbirimize alistik ve kabullendik.
bence bana madalya verilmeli.
ve yahut adimin yanina "sitenin zeka küpü" yazilmali. bunu yazmamak site adina buyuk hata.( islam abi tmm banlama sustum)
Selamun Aleykum.
1- bildirimler bozulmuş ( ben bozmadım)
2- dua butonunu basinca once basiyor
sonra onayla diye baska sayfaya atiyor.
3-konu basliginca girip yorum yazmak istediginde o yorum yazma paneli bazen acilmiyor
cevapla yazisi var
cevaplaya tikliyon gecerli mesaj yazmadin diyor hakli olarak ama
e yani panel yok nereye yazican cevabi.
Oy vererek şirk koştukları ve insanları saptırdıkları yetmiyormuş gibi bu seferde Allah subhanehu we tealaya iftira etmeye başlamışlar.Allah bunları kahretsin. Allah’a yalan uydurarak iftira edenden daha zalim kim olabilir? Bunlar Rablerine arz olunurlar. Şahitler: “Bunlar Allah’a karşı yalan...