MaşaAllah çok güzel olmuş
Çevrimdışı Horasan Fedaisi Hayye ale'l-cihad İslam-TR Üyesi Dün 01:58 da #421 MaşaAllah çok güzel olmuş
Çevrimdışı Culeybib Horasani Aktif Üye İslam-TR Üyesi Dün 09:34 da #422 Bendeki durum bu ,hala düzelmedi Ekli dosyalar Screenshot_2025-04-01-09-15-10-16.jpg 42.4 KB · Görüntüleme: 10
Çevrimdışı Ummu Aişe حسبنا الله ونعم الوكيل Site Emektarı Dün 10:10 da #423 Culeybib Horasani' Alıntı: Bendeki durum bu ,hala düzelmedi Genişletmek için tıkla ... Benim önceki görsellerde anlattığım şekilde denediniz mi ahi? Ummu Aişe' Alıntı: Varsayılan tema bozuk ahi, yeşil temayı deneyin, en altta ayarı var. Ekli dosyayı görüntüle 34643 Safir yazan yere tıklayıp, ardınca biraz daha alta kaydırın, orada görünür olacak inşaAllah. Genişletmek için tıkla ...
Culeybib Horasani' Alıntı: Bendeki durum bu ,hala düzelmedi Genişletmek için tıkla ... Benim önceki görsellerde anlattığım şekilde denediniz mi ahi? Ummu Aişe' Alıntı: Varsayılan tema bozuk ahi, yeşil temayı deneyin, en altta ayarı var. Ekli dosyayı görüntüle 34643 Safir yazan yere tıklayıp, ardınca biraz daha alta kaydırın, orada görünür olacak inşaAllah. Genişletmek için tıkla ...
T Çevrimdışı Turuncu Üye İslam-TR Üyesi Dün 11:00 da #424 Görünümü bir farklı güncelleme filan mı yaptınız acaba?
T Çevrimdışı Turuncu Üye İslam-TR Üyesi Dün 11:04 da #425 Temayı değiştirince düzeldi. Diğer temayı silin isterseniz o sıkıntılı yeşil olan güzel
Çevrimdışı Culeybib Horasani Aktif Üye İslam-TR Üyesi Dün 12:17 da #426 Ummu Aişe' Alıntı: Benim önceki görsellerde anlattığım şekilde denediniz mi ahi? Genişletmek için tıkla ... Düzeldi
Ummu Aişe' Alıntı: Benim önceki görsellerde anlattığım şekilde denediniz mi ahi? Genişletmek için tıkla ... Düzeldi
Çevrimdışı Allahu Ekber1 Al-Wala' wal-Bara' İslam-TR Üyesi Dün 15:19 da #427 Ummu Aişe' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 34643 Safir yazan yere tıklayıp, ardınca biraz daha alta kaydırın, orada görünür olacak inşaAllah. Genişletmek için tıkla ... Alhamdulillah bunu gördüğüm iyi oldu buraya gönderi atmayı denedim ilk bozuk olduğu vakit onu bile becerememiştim yeşil yapınca düzeldi
Ummu Aişe' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 34643 Safir yazan yere tıklayıp, ardınca biraz daha alta kaydırın, orada görünür olacak inşaAllah. Genişletmek için tıkla ... Alhamdulillah bunu gördüğüm iyi oldu buraya gönderi atmayı denedim ilk bozuk olduğu vakit onu bile becerememiştim yeşil yapınca düzeldi