Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Siz Ey Taklitçi Küçük Köleler! - Yılbaşına Dair

_katre_ Çevrimdışı

_katre_

الحمدلله
Site Emektarı
Siz Ey Taklitçi Küçük Köleler!

10687517_872021822849846_7447991975543153984_o.jpg


Bismillah: Dinlerine uymadıkça yahudiler de hıristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah’ın yoludur. Sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyacak olursan, andolsun ki, Allah’tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.(Bakara:120)

Üstte gördüğünüz resimde kâfirler, noel babalarına şöyle bir not bırakmışlar : “Sevgili aziz, lütfen İslam’ı durdur! “

Dünyanın her yerinde İslama karşı topyekûn bir savaş var. Avrupa’da camilerimize saldırıyor, müslümanları taciz ediyorlar. Çin’de 1 ocaktan itibaren namaz ve tesettür yasak olacak. Mescid-i aksamız siyonist köpekler tarafından kuşatılmaya devam ediyor. Dört yıla yakındır yanıbaşımızda Müslüman çocuklar, mazlumlar katlediliyor.

Dünyanın hiçbir yerinde bir hristiyanın evinde islama ait bir sembol göremezsiniz. Sokaklarında islamın propagandasını yapan bir hristiyana rastlayamazsınız.

Fakat bizim günden güne yozlaşan toplulumuzda bu islâm düşmanlarının ekmeğine katman katman yağ süren güya müslümanları görüyoruz.

Başka bir resimde sıra sıra dizilmiş noel baba figürlerinin, pantolonlarını indirmiş hali vardı. Üzerinde “İslam için yeni yıl mesajı” yazıyordu!

Bu iğrenç resimleri gördüğü, İslama olan bu düşmanlığı fark ettiği halde yılbaşı kutlayan birinin Müslümanlık iddiası ne büyük bir hezeyandır!

Müslümanlara zerrece saygısı olmayan bu zavallı taklitçi zihniyetin:
“Ama onlara da saygı göstermeniz lazım” demeleri midemi bulandırıyor.
Hristiyan, noel sembollerini bir ay öncesinden evine koyup: “Biz noeli kutlamıyoruz, yılbaşını kutluyoruz!” diye zırvalayanlardan da tiksiniyorum.​

100 yıl evvel İngiliz tohumları atıldı bu topraklara. Bu yüzden bu bayağı ve münafık haller, çağdaş geçinenlerin islâm düşmanlığı, Batı hayranlığı bu yüzden.

Siz ey taklitçi küçük köleler!
Alın işte noel babanız, yılbaşı ağacınız, Coca Cola’nız!
Hakikati örten renkli ışıltılarınız
İslam, namaz, Ayet, Hadis boşverin!
Siz kalbi temiz insanlarsınız!

Cahide Sultan
 
Üst Ana Sayfa Alt