Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

'siz Ülkelerimizden Çıktıgınız Zaman, Biz De Çıkacagız..!'

E Çevrimdışı

ebufaris kurdi

Guest
Paylaşımınız için teşekkürler. Belki siz bu videodaki yanlışlara katılmıyorsunuz ama birkaç noktaya itirazım olacak, şöyleki:
Birincisi islam rahmet, şefkat dini olduğu gibi aynı zamanda cihad dinidir. Zorba iktidarlar, islam dışı yönetimler kaldığı sürece yani din Allah'ın oluncaya kadar savaş devam edecektir.
ikincisi taliban hareketi, cia tarafından kurulmadı, taliban ruslarla savaş döneminde değil cihad gurupları kendi aralarında savaşmaya başlayınca, 1994 te islam şeriatını hakim kılmak için ortaya çıktı.
Üçüncüsü onlar bizim topraklarımızdan çıktıktan sonrada biz onların topraklarına gideceğiz çünkü mülk Allah'ındır ve bu mülkte Allah'ın şeriatı hakim olmalıdır.
 
U Çevrimdışı

Ummu Ubeida

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Tabii ki soylediginiz hersey dogrudur.. Amenna ve Sadagna.. paylaşım icin 'Allah Subhanehu va Taala' razı olsun..
 
E Çevrimdışı

ebufaris kurdi

Guest
Anladığım kadarıyla, videonun sonundaki yarısı doğru olan sözlerden etkilendiniz, ama şuna dikkat etmemiz gerekirki, kafirler bazen batıl sözlerin arasına bazı hakikatleride ekleyerek biz müslümanları, kendi istedikleri konuma çekmeye çalışıyorlar.
 
U Çevrimdışı

Ummu Ubeida

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
' Bu hep vardı hepte var olacak.. İş müslümanlara düşüyor..' Evet Allah affetsin. Bi icraatimiz yok.. icraati olanlara saygımız olsun..'
 
E Çevrimdışı

ebufaris kurdi

Guest
وَالَّذِينَ آمَنُواْ وَهَاجَرُواْ وَجَاهَدُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالَّذِينَ آوَواْ وَّنَصَرُواْ أُولَئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَّهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ

İman edip hicret eden ve Allah yolunda cihad edenler ve (muhacirleri) barındırıp (onlara) yardım edenler var ya; işte onlar gerçek mü’minlerdir. Onlar için bir bağışlanma ve bol bir rızık vardır. (enfal-74)
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt