Sizi En Çok Korkutan Ayet Hangisi

A Çevrimdışı

antitağut1979

Üyeliği İptal Edildi
Banned
s.a kardeşler ben merak ediyorum müminler hangi ayeti duyduklarında bir korku ve ürperti kaplıyor
bu ayet beni her zaman çok düşündürüyor (103-104) De ki: "İşleri yönünden âhirette en büyük kayba uğrayanların kimler olduklarını bildireyim mi? Onlar o kimselerdir ki dünya hayatında yaptıkları işlerin karşılıkları hep boşa gidecektir. Halbuki kendilerinin güzel güzel işler yaptıklarını sanırlar." kehf 103

toprak56 Çevrimdışı

toprak56

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Eğer Allah, yaptıkları yüzünden insanları (hemen) cezalandırsaydı, yeryüzünde hiçbir canlı yaratık bırakmazdı. Fakat Allah, onları belirtilmiş bir süreye kadar erteliyor. Vakitleri gelince (gerekeni yapar). Kuşkusuz Allah, kullarını görmektedir. ( Fatır Suresi 45 )

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
İbni Kesir
:
Siz ne oluyor da: Rabbımız, halkı zalim olan şu şehirden bizi kurtar, katından bize bir sahib gönder, bir yardımcı yolla, diyen; zavallı çocuklar, erkekler ve kadınlar uğrunda ve Allah yolunda savaşmıyorsunuz?

Kur'ân-ı Kerim » 4 / NİSÂ - 75

ALLAH (cc) ın tehdidinden korkuyorum!!!!

ebu el-fadl Çevrimdışı

ebu el-fadl

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
De ki: Eğer babalarınız, oğullarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, kabileniz, elinize geçirdiğiniz mallar, durgunluğa uğramasından korktuğunuz ticaret, hoşunuza giden evler, size Allah'tan vve peygamberden ve Allah yolunda cihaddan daha sevimli ise; o zaman Allah'ın emri gelinceye kadar bekleyedurun. Ve Allah; fasıklar güruhunu hidayete erdirmez. tevbe 24

Geri
Üst Ana Sayfa Alt