Haber Sofiler Mekkede Birbirine Girdi: 8 - 150 Yaralı

Ebu Selman et-Turkî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İslam düşmanı Odatv güvenilir bir kaynak değil. Velev ki bu haberi doğru olsa bile Odatv içerikli linkler kanımca paylaşılmamalı.

Ebu SILA

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.
-hucurat 6.

MUTEFEKKİR

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Umrede bile rahat durmuyolar

musab99

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İslam düşmanı Odatv güvenilir bir kaynak değil. Velev ki bu haberi doğru olsa bile Odatv içerikli linkler kanımca paylaşılmamalı.
Ben odatv yi 6-7 yildir surekli takip edip okurum,gercekten islam dusmani kemalizme yakin bir site ama tekzip edilen haberine hic rastlmadim,ciddi manada yalan haberini gormedim , fetonun cubbeliye kurmus oldugu kumpasi bile dilen getiren nadir sitelerdendi , zamaninda bazi gercekleri yazdigi icinde hapis yatmisliklarida var.

Ben guvenin falan demiyorum sadece sahit olduklarimi yazmak istedim

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
katılmıyorum fasıkdan gelen haber direk rededilip gözardı edilmez doğru mu diye araştırılır . fetö nün ne halt olduğu yıllarca aydınlıkta yazıldı durdu ve aydınlık diye gerek cemaat gerek partizannlarca hemen rededildi ,,netice nurettin güven artık akitte :)

bu arada mahmut tyson olaya müdahil olmuş muki ?

eL_Muhacir

İlimsiz mucahid katil,cihadsız alim belam olur.
Frm. Yöneticisi
Az önce fm tv de havaalaninda aciklama yapıyordu sofiler ellerin de pankartlar kıyam dernegi kapatilsin hocamiza uzanan eller kirilsin vs....

Bu kiyam der kimler neyden dolayi kavga çıkmış bilen var mı

Melhame-i kübra

Erkek
İslam-TR Üyesi

Muvaffak

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
eğer haber doğruysa şaşırmamak gerek bunlardan buda beklenir eğer yalansa yarın öbürgün buda olur

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
Haber Kanal 7'de de çıkmıştı. Ben Kanal 7'de görmüştüm.

JuNDuLLAH

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Bu haber doğru, kendileri(İsmailağa'ya bağlı Fatih Medreseleri başkanı ve İsmailağa'ya bağlı Kıyam der başkanı) Mekke dönüşü havaalanında basın açıklaması yapıp birbirlerini suçladılar. Youtube da videoları olacaktır.

mefhum

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Haberin aslını araştırın diyene kadar arama motorunda iki kelime yazsanız zaten göreceksiniz..

Şu an bu konuyu görüntüleyenler (Kullanıcı: 0, Ziyaretçi: 1)

Üst Alt