İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Somali El Şebab Hareketi - Westgate'i Unutmayın! (türkçe Altyazılı)
Akhi maalesef videoyu buraya koyduğum gibi YouTube den kaldırıldı.
İnşallah yakın zamanda tekrar yükleriz. Video elinde olan kardeş şuan müsait değil. Yüklendiği zaman unutmazsam ben seni etiketlerim inşallah.
akhi geçmiş olsun bi kanalı kapatmışlar. diğerine eklersin artık şu şebabın neşidi ekle bari akhi de indirelim ya kısa olanı. ındırmedık zamanında nası dınlemek ıstıyorum
akhi geçmiş olsun bi kanalı kapatmışlar. diğerine eklersin artık şu şebabın neşidi ekle bari akhi de indirelim ya kısa olanı. ındırmedık zamanında nası dınlemek ıstıyorum
heycan ve hebbit kerrih abiler linkleri yeniledim video şu anda izlenebilir durumda inşallah kaldırılmaz : )
neşid daha eklenmedi inşallah oda en kısa zamanda eklenir
heycan ve hebbit kerrih abiler linkleri yeniledim video şu anda izlenebilir durumda inşallah kaldırılmaz : )
neşid daha eklenmedi inşallah oda en kısa zamanda eklenir