adam senin karşına bunla gelirse ne yapacaksın.ben akrabalarımla tartışırken konuyu hep bunlara getirirler ki emin ol akplilerin çoğu bu rakamları bile bilmez öğrendikleri iki üç dünyalık şeylerden bahsederler eğer buraya girersen işin içinden çıkamazsın onlara benzersin.Aslında kusura bakma ama sende bir refah kafası görüyorum çünkü müslüman olarak iktidarı ekonomik konularla soğan fasulye fiyatları ile eleştirme çabasındasın.
ben akplilere bütün bunları sayıyorum bilmedikleri birçok olumlu rakamı sıralıyorum ve sonunda diyorum ki buna rağmen ben akp ye oy vermiyorum.işte o an akp li de mavi ekran çıkıyor şaşırıyor kalıyor çünkü artık konuşulacak tek konu itikad ve din oluyor
Ben öyle başlayanlara şunu hatırlatıyorum.
Yahudi ve hritiyanları dost edinmeyin.
Önce dinlerini uygulayan bir adam olmadığını bilmeleri gerekir.
Ekonomide de şunu soruyorum.
Tarım ilerledi mi geriledi mi?
Türkiye Cumhuriyet tarihinin en çok yolunu neden yaptı ? yollarımızı iyileştirmek için mi?
Oysaki ben Ankarada 3 yıl üstüste Ankara istanbul yolunun kilometrelercesinin tekrar tekrar sökülüp yeniden asfaltlandığını biliyorum.
Son 4-5 yılda işim gereği yaklaşık 200 bin km şehirlerarası seyahatim oldu. Türkiyenin birçok şehrine gidip geldim. Duble yollara dökülen asfaltın ve o yollar yapılırken harcanan mazotun hesabını hayal bile edemiyorum.
Amaç hizmet mi? Yoksa geldiğinde 35 - 50 Dolarlarda olan petrol fiyatları 180 dolarlara çıkmasına rağmen (şu an 110 dolarlarda) bu azim neden.80 küsür yıllık tüketilen asfalttan daha fazlasını bu iktidarın döktüğünü kendisi söylüyor ben değil.
Özelleştirmeler mi savunulacak . O zaman TOKİ neden var. Neden inşaat sektörünü tekeline alıyorsun. Çünki Mortgate TC ye bu yolla girdi.
Evet çok güzel parklar bahçeler, yollar yaptı yaptı. Ama petrol yasasını biliyormusun? Maden yasasını?
10 yıl önce buğday ithal ediyormuyduk? ya et? daha ne bileyim binlercesi işte
Yapılan hizmet diye yüzümüze vurulan makyajdan başka bişey değil. Süsleme püsleme. Üretim bitti, esnaf bitti, küçük sanayici bitti, tarım bitti.
uzar da gider.
Türkiyede siyasetin 10 yılda bize yaşattığı sanal refah dönemi bitmiştir.
Müslüman topraklarda yakıp yıkma dönemine girilmiştir.
Ama bu olduğunda siyasetin ilk cümlesi Dış güçler bizi çekemiyor lafları.
Küstahlık bu. başka da bişey değil.
Ardından dinimi alet eden sahtekarlar; meydanlar toplanınca o meydanların önüne geçerek insanları aldatmak. onları siyasetle kandırmak peşindeler. ve bunu da yapıyorlar. Görenlerin gördüklerini söylemesine kızmamak gerek.
Son Söz; içinde bulunduğunuz durumu anlamak için o ortamın dışından bakmayı bilmeniz gerek.
Türkiyeyi Türkiyenin içinden bakarak anlayamazsınız. Dışarı çıkmalısınız.
Milleti makarnayla , kömürle kandıran, ve buna kananları ALLAH ıslah etsin