sağ :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 30 Kas 2007 #5,961 sağ :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 30 Kas 2007 #5,963 o olmaz. yine mızık yapıyorsun :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin sağ :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin
o olmaz. yine mızık yapıyorsun :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin sağ :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 30 Kas 2007 #5,964 neden olmuyomuş anlamadım tek ğ ile başlayan kelime bu ğayın (ayından sonra gelen harf)
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 30 Kas 2007 #5,967 GÜLDESTE ' Alıntı: neden olmuyomuş anlamadım tek ğ ile başlayan kelime bu ğayın (ayından sonra gelen harf) Genişletmek için tıkla ... ğayın kelimemi deste gül amla :benkizgin nıt. nıt. nıt. istersen konunun ismini bir kez daha oku. kelibe bulun, harf değil sağ :benkizgin
GÜLDESTE ' Alıntı: neden olmuyomuş anlamadım tek ğ ile başlayan kelime bu ğayın (ayından sonra gelen harf) Genişletmek için tıkla ... ğayın kelimemi deste gül amla :benkizgin nıt. nıt. nıt. istersen konunun ismini bir kez daha oku. kelibe bulun, harf değil sağ :benkizgin
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 30 Kas 2007 #5,972 deli ' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... deli gine nooldu ne dellendin :ahaboleoldum itina