Son Harften Kelime Türetmece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
mucahit571 ' Alıntı:
etki
ginger kardeş olmadı oyunu bozdun sana ceza vermek lazım :)

yaff mucahıt kardeşim bu son hece oyunu değilki son harf oyunu :hahahaa :hahahaa :hahahaa asıl sana ceza vermek lazım kardeşim :hahahaa :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha benı cezalandırın ben alışkınım zaten fakat sen yanlış yaptınnn :muhaha :muhaha he heee uzattım konuyu

ilelebet

M Çevrimdışı

mucahit571

Üye
İslam-TR Üyesi
ginger ' Alıntı:
mucahit571 ' Alıntı:
etki
ginger kardeş olmadı oyunu bozdun sana ceza vermek lazım :)
tamam kusura bakma cezama razıyım ginger kardeş

yaff mucahıt kardeşim bu son hece oyunu değilki son harf oyunu :hahahaa :hahahaa :hahahaa asıl sana ceza vermek lazım kardeşim :hahahaa :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha benı cezalandırın ben alışkınım zaten fakat sen yanlış yaptınnn :muhaha :muhaha he heee uzattım konuyu

ilelebet
tamam kusura bakma cezama razıyım ginger kardeş
şirket

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
elbıse

:hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa kardeşim bu c ne oluooo canan kardeşimmı yoksa bu oyunadamı ekledın canan kardeşimizi :hahahaa :hahahaa :hahahaa

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
akıllım once ben dedım mınnet :muhaha :muhaha :muhaha yoksa canan yengemızlemı konuştunda şaşırdın kardeşim :hahahaa :muhaha :muhaha :muhaha

tepsi

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
TEVAFUK

YAF KARDEŞİMMM CANAN KAYALI KARDEŞİMİZİN KALBINDEKI YENGEMIZ GALIBAAAA DEVAMLI DILINDE KALEMINDE HEP KALP YAPIOOOO :hahahaa :hahahaa :muhaha :muhaha :muhaha :güller :güller :güller :eek:ynok :eek:ynok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Ana Sayfa Alt