Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal Medya Yeme İçme Alışkanlığımızı Değiştirdi mi?
Bizim cekirdek aile icinde geleneksellik devam ediyor ama akraba cevreye baktiĝimda ciddi anlamda etkilesim goruyorum. Bu etkilisim haliyle insanlari israfa da surukluyor.
1-2 opsiyonel fikir dışında hayır. Sunuma munuma da gerek yok. Tadı güzel olsun yeterli. Geleneksellik iyidir. Tabağa sosla desen yapıp yanına ot koyup karın bile doyurmayan 2 lokmalık tatsız tutsuz şeyi yiyeceğime salçalı bulgur pilavı yerim daha iyi
Ibn'ül Cevzi rahimehullah ilme daha çok vakit kalsın diye çorbayla, sulu şeylerle geçiştirirmiş. Katı yemeklerle uğraşmazmış. Bunu duyduktan sonra ben de biraz öyle düşünmeye başladım. Ama her gün de çorba olmaz tabii.
1-2 opsiyonel fikir dışında hayır. Sunuma munuma da gerek yok. Tadı güzel olsun yeterli. Geleneksellik iyidir. Tabağa sosla desen yapıp yanına ot koyup karın bile doyurmayan 2 lokmalık tatsız tutsuz şeyi yiyeceğime salçalı bulgur pilavı yerim daha iyi
Ibn'ül Cevzi rahimehullah ilme daha çok vakit kalsın diye çorbayla, sulu şeylerle geçiştirirmiş. Katı yemeklerle uğraşmazmış. Bunu duyduktan sonra ben de biraz öyle düşünmeye başladım. Ama her gün de çorba olmaz tabii.
Çorba cok iyi bir kurtarici ama cidden.
Ozellikle sabahlari, gerci borekciyim ben.
Bi corba bi borekle tum gunu gecirebilirim.
Ben zaten duzgun yemek yapamiyorum
sosyal medya benden etkilenip beni banliyor yapma diyee.
Çorba cok iyi bir kurtarici ama cidden.
Ozellikle sabahlari, gerci borekciyim ben.
Bi corba bi borekle tum gunu gecirebilirim.
Ben zaten duzgun yemek yapamiyorum
sosyal medya benden etkilenip beni banliyor yapma diyee.