Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Şu An Ihtiyacınız Olan En Önemli Şey Nedir??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
dizel motorlu roketlerle uçan şeyh efendiler cennetten tapu dağıtınca birşey olmuyrda, biz millete bol keseden delilik dağıtıncamı sorun çıkıyor. :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
sende çok şey istiyorsun ama cundullah kardeşim. :huhuuhuu Allahın rızasını kazanmak bedel ödemeyi gerektirir. rabbim bizlere hakkıyla o bedeli ödeyebilmeyi nasib etsin inşaallah. :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
oraya giden otobüs buradan geçmez ama. yanlış yerde bekliyosun. kabe mekkeden. oradan binmeyi dene :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
hımmm. evet. zor oldu soru. ozaman ben kaçayım. hatta inşaattaki işçileri bareeeeeeeeeeeeeeet diye kovalayım. bana müsaade artıkın :huhuuhuu

G Çevrimdışı

ginger

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
yetmezzzzz sozleşme yapacaz amcamlarla...çok ıyı bılmenız lazım :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
ben zaten çok iyi çan çin vede çon kullanırım. hatta okadar iyi konuşurumki, bazen ben bilem ne dediğimi anlamam :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
boşveeeer. takma kafana. onlar türkçe öğrensin. sen niye kendini yoruyosun :dillll

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
burda bı arkadas var ama turkce bılmıo sen onunla ıngılızce anlasabılırsen soylıyeyım .Ne dersın?

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
gınger ne der demıstım !! ama artık bulmus onemı yok .Delı sende herseyı ustune alınmasan olmaz yanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Ana Sayfa Alt