İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kıyamamki ben sumeyyeme canımm ağlamak ıstıyorum dıyınce dovecem dedım sakın akmasın gozunden yaşşşşşş ve kımseenın akmasın...sadece O cc için akıtalım...O nun ıçın gozyaşlarını akıtan kullarından olalım...
sümeyye işte. illaki ağlayacak birşeyler bulur kendine. bulamadığı zamanlarda ağlayacak şey bulamadı diye ağlar. biz alıştık artık, görmezden gelin siz. o ağladıkça mutlu oluyomuş :dillll
sümeyye işte. illaki ağlayacak birşeyler bulur kendine. bulamadığı zamanlarda ağlayacak şey bulamadı diye ağlar. biz alıştık artık, görmezden gelin siz. o ağladıkça mutlu oluyomuş :dillll
bırak hadi bu ayakları sümeyye abla. bak gingin abla nediyo. eskiden yapmışmışsın diyo. daha fazlasınıda anlatma diyo. senin yine ağlamaya başlamandan korkuyo herhal... :dillll