Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Şu An Ihtiyacınız Olan En Önemli Şey Nedir??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
evet aslında haklısın gelecek enınde sonunda sınavlar kaçış yok.Acı ama gerçek

G Çevrimdışı

ginger

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:)sümeyye:) ' Alıntı:
döv o zaman gelen vuruyo giden vuruyo bide sen vur tam olsun :crycry :crycry

kıyamamki ben sumeyyeme canımm ağlamak ıstıyorum dıyınce dovecem dedım :( sakın akmasın gozunden yaşşşşşş ve kımseenın akmasın...sadece O cc için akıtalım...O nun ıçın gozyaşlarını akıtan kullarından olalım...

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
sümeyye ağla bak eğer sen ağlamazsan ben ağlarım sonra ona göre :huhuuhuu

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bı dakıka ya ınsan bı haber verır noluyor neye aglıyoruz nezaman :yale

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
sümeyye işte. illaki ağlayacak birşeyler bulur kendine. bulamadığı zamanlarda ağlayacak şey bulamadı diye ağlar. biz alıştık artık, görmezden gelin siz. o ağladıkça mutlu oluyomuş :dillll

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
Benim Medine İhtiyacım var!!Arkadaşlar benim ve tüm ümmeti Muhammed için Dua edelim...Varmak İçin....

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
züper_deha ' Alıntı:
sümeyye işte. illaki ağlayacak birşeyler bulur kendine. bulamadığı zamanlarda ağlayacak şey bulamadı diye ağlar. biz alıştık artık, görmezden gelin siz. o ağladıkça mutlu oluyomuş :dillll
ablaaaaa nerdesin ağlak yaptılar beni ben kim ağlamak kim dimi :dillll

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
züper_deha ' Alıntı:

ne yani... şimdi mahallede seni sümüklü diye çağırdıklarıdamı yalan. sabağlara kadar burnunu çeke çeke ağladığın...

G Çevrimdışı

ginger

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
züper_deha ' Alıntı:

ne yani... şimdi mahallede seni sümüklü diye çağırdıklarıdamı yalan. sabağlara kadar burnunu çeke çeke ağladığın...

şişştttt delüüüüüüü sumeyyem senın anlattıklarını eskıden yaptı şimdi ole değil :dillll fazla açığa vurma yahuuuu :ihihih :ihihih :ihihih

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
züper_deha ' Alıntı:

:huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu kendinle mi karıştırdın deli ahim :dillll :dillll :dillll

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
bırak hadi bu ayakları sümeyye abla. bak gingin abla nediyo. eskiden yapmışmışsın diyo. daha fazlasınıda anlatma diyo. senin yine ağlamaya başlamandan korkuyo herhal... :dillll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Ana Sayfa Alt