Şu An Ihtiyacınız Olan En Önemli Şey Nedir??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
evet aslında haklısın gelecek enınde sonunda sınavlar kaçış yok.Acı ama gerçek

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:)sümeyye:) ' Alıntı:
döv o zaman gelen vuruyo giden vuruyo bide sen vur tam olsun :crycry :crycry

kıyamamki ben sumeyyeme canımm ağlamak ıstıyorum dıyınce dovecem dedım :( sakın akmasın gozunden yaşşşşşş ve kımseenın akmasın...sadece O cc için akıtalım...O nun ıçın gozyaşlarını akıtan kullarından olalım...

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
sümeyye ağla bak eğer sen ağlamazsan ben ağlarım sonra ona göre :huhuuhuu

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Bı dakıka ya ınsan bı haber verır noluyor neye aglıyoruz nezaman :yale

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
sümeyye işte. illaki ağlayacak birşeyler bulur kendine. bulamadığı zamanlarda ağlayacak şey bulamadı diye ağlar. biz alıştık artık, görmezden gelin siz. o ağladıkça mutlu oluyomuş :dillll

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
Benim Medine İhtiyacım var!!Arkadaşlar benim ve tüm ümmeti Muhammed için Dua edelim...Varmak İçin....

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
züper_deha ' Alıntı:
sümeyye işte. illaki ağlayacak birşeyler bulur kendine. bulamadığı zamanlarda ağlayacak şey bulamadı diye ağlar. biz alıştık artık, görmezden gelin siz. o ağladıkça mutlu oluyomuş :dillll
ablaaaaa nerdesin ağlak yaptılar beni ben kim ağlamak kim dimi :dillll

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
züper_deha ' Alıntı:

ne yani... şimdi mahallede seni sümüklü diye çağırdıklarıdamı yalan. sabağlara kadar burnunu çeke çeke ağladığın...

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
züper_deha ' Alıntı:

ne yani... şimdi mahallede seni sümüklü diye çağırdıklarıdamı yalan. sabağlara kadar burnunu çeke çeke ağladığın...

şişştttt delüüüüüüü sumeyyem senın anlattıklarını eskıden yaptı şimdi ole değil :dillll fazla açığa vurma yahuuuu :ihihih :ihihih :ihihih

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
züper_deha ' Alıntı:

:huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu kendinle mi karıştırdın deli ahim :dillll :dillll :dillll

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
bırak hadi bu ayakları sümeyye abla. bak gingin abla nediyo. eskiden yapmışmışsın diyo. daha fazlasınıda anlatma diyo. senin yine ağlamaya başlamandan korkuyo herhal... :dillll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Ana Sayfa Alt