üzerinemi alındınki :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Ara 2007 #463 Üzerime alınmam gerekirse alınırım bu cumle alnmadıgımı gösteriyor .Anlayana.!
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Ara 2007 #464 Gerceklıkler degısmez ama uzerıne alıp almaman gereken konular degısebılır .Eger bırını kızdırdıgında bu hoşuna gidiyorsa sende devam et .
Gerceklıkler degısmez ama uzerıne alıp almaman gereken konular degısebılır .Eger bırını kızdırdıgında bu hoşuna gidiyorsa sende devam et .
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 13 Ara 2007 #466 Bi ağrı kesici ve şu deliyi durduracak neyse o na :huhuuhuu :agliyorum
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Ara 2007 #467 :: o son istediğin biraz zor canım ya
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Ara 2007 #468 istiyorsan ağrı kesici vereyim. bu daha kolay olur :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Ara 2007 #470 öle demiyorum, ağrı kesiciyi ayarlamak daha kolay olur diyorum :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Ara 2007 #471 Agrı kesıcı alınca delıye de cozum oluomu? Delı yı napıcaksınız?
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Ara 2007 #472 kararlımısın... beni özlemeyesiniz sonra... :huhuuhuu
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 13 Ara 2007 #474 deli ' Alıntı: kararlımısın... beni özlemeyesiniz sonra... :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha
deli ' Alıntı: kararlımısın... beni özlemeyesiniz sonra... :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Ara 2007 #475 deli ' Alıntı: kararlımısın... beni özlemeyesiniz sonra... :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu
deli ' Alıntı: kararlımısın... beni özlemeyesiniz sonra... :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Ara 2007 #477 şaşırmışken başka türlü nasıl bakılır hafalanoldum bu iyimi :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Ara 2007 #478 daha iyiymiş... teşekkürler... :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Ara 2007 #479 rica ederim :huhuuhuu şimdi benim sıcak bi çaya ihtiyacım var
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 14 Ara 2007 #480 :)sümeyye:) ' Alıntı: rica ederim :huhuuhuu şimdi benim sıcak bi çaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... benimde :huhuuhuu
:)sümeyye:) ' Alıntı: rica ederim :huhuuhuu şimdi benim sıcak bi çaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... benimde :huhuuhuu