ne bir haftası... işlerin biri biter, diğeri başlar... bir haftalar bitermi hiç :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,261 ne bir haftası... işlerin biri biter, diğeri başlar... bir haftalar bitermi hiç :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,262 ama bu işi bitirmeniz için hani 1 haftanız vardı hani
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,263 hmmmmm o zaman sen o şantiyede yaşlanırsın ooooo çok varmış
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,265 fena olmasdı hane... en azından temizlik işlerini yapardınız :üzgünüm
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,266 temizlik mi ben amcalarla sohbet etseydım dertlerı dınlerdım hanı bır ınsatta calısmanın zorlukları falan sonra yemek falan yapardım sümeyye temızlık yapsın
temizlik mi ben amcalarla sohbet etseydım dertlerı dınlerdım hanı bır ınsatta calısmanın zorlukları falan sonra yemek falan yapardım sümeyye temızlık yapsın
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,267 NeZnam ' Alıntı: temizlik mi ben amcalarla sohbet etseydım dertlerı dınlerdım hanı bır ınsatta calısmanın zorlukları falan sonra yemek falan yapardım sümeyye temızlık yapsın Genişletmek için tıkla ... sümeyye duymasın bak hafalanoldum
NeZnam ' Alıntı: temizlik mi ben amcalarla sohbet etseydım dertlerı dınlerdım hanı bır ınsatta calısmanın zorlukları falan sonra yemek falan yapardım sümeyye temızlık yapsın Genişletmek için tıkla ... sümeyye duymasın bak hafalanoldum
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,270 sanada yardım ederim üzülme ben bağırırım amcalara baretinizi takın diye
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,272 amcacım hadi baretini tak bak başına bir kaza gelir sonra çoluk çocuk zor durumda kalır hadi tak şunu derim
amcacım hadi baretini tak bak başına bir kaza gelir sonra çoluk çocuk zor durumda kalır hadi tak şunu derim
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,275 bu yüzden 40 kişi tepene çullanırsa :üzgünüm
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,276 burda bise yaptığını yapsana :şaplak ...atsana
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,277 bu metodla baret taktırabilene helal olsun derim :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2008 #1,278 zemini iyi yapsınlarda... gerisinin kontrolü kolay ::
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #1,279 yok yaa onda daha proje bile çıkmadı galiba mühendis bizi oyalıyo :asabi :asabi bu başka yine başımız yanmasın sen bi kontrol et bari :hahahaa
yok yaa onda daha proje bile çıkmadı galiba mühendis bizi oyalıyo :asabi :asabi bu başka yine başımız yanmasın sen bi kontrol et bari :hahahaa