Şu anda kimi ve hangi sanatçıyı dinliyorsunuz ??
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 21 Eyl 2006 #1 Şu anda kimi ve hangi sanatçıyı dinliyorsunuz ??
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 21 Eyl 2006 #3 evet şehit türküsünü de ben diyeyim tam olsun teşekkürler
D Çevrimdışı DeLiRDiMBiLe Üye İslam-TR Üyesi 21 Eyl 2006 #4 mehmet seyit oğlu ıslandı seccadem herkeze önerimdir bir kez olsa dahi dinlesinler not: ağlamayan gözüne soğan tutsun zor ağlasın
mehmet seyit oğlu ıslandı seccadem herkeze önerimdir bir kez olsa dahi dinlesinler not: ağlamayan gözüne soğan tutsun zor ağlasın
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 6 Eki 2006 #14 msn'deki göz kırpmalarını dinliyorum şu rapçı çok komik en çok hoşuma giden gitar parçalama )
M Çevrimdışı muhammed uyan Yeni Üye İslam-TR Üyesi 18 Eki 2006 #15 Mehdi isimli bir parça dinliyorum.Farsça bir müzik
E Çevrimdışı ethem18 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 25 Eki 2006 #17 mustafa özcan güneşdoğdu,medinenin yollarında
R Çevrimdışı ramle Yeni Üye İslam-TR Üyesi 29 Eki 2006 #18 esref ziya terzi-kalksam ve dirilsem parcasını dinliyorum.
E Çevrimdışı EYLÜL SÜRGÜN Yeni Üye İslam-TR Üyesi 31 Eki 2006 #19 DURSUN ALİ ERZİNCANLI-BEN BÖYLE OLMAMALIYDIM
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 31 Eki 2006 #20 Pirozbe ey şehide islame...Kürtçe bir ilahi sözlerini anlamaya gerek yok sizi çekiyor.Zaten kürt dili ezgilerde bir harika...
Pirozbe ey şehide islame...Kürtçe bir ilahi sözlerini anlamaya gerek yok sizi çekiyor.Zaten kürt dili ezgilerde bir harika...