Ömer Tolga :Gönül Dostlari dinliyorum..
G Çevrimdışı Gönülden İnciler Üye İslam-TR Üyesi 14 Kas 2006 #41 Ömer Tolga :Gönül Dostlari dinliyorum..
H Çevrimdışı Hak_yol Yeni Üye İslam-TR Üyesi 28 Kas 2006 #42 saun Mehmet seyitoglu'nun islandi seccadem adli eserini dinliyorum süpeeer bir ilahi herkesin dinlemesini tavsiye ediyorum. Alnımı secdeye vurdum agladım Bu aciz canımı Hakka adadım Dünya yalan imis er gec anladım Islandı seccadem gözyaslarımla...
saun Mehmet seyitoglu'nun islandi seccadem adli eserini dinliyorum süpeeer bir ilahi herkesin dinlemesini tavsiye ediyorum. Alnımı secdeye vurdum agladım Bu aciz canımı Hakka adadım Dünya yalan imis er gec anladım Islandı seccadem gözyaslarımla...
G Çevrimdışı Gönülden İnciler Üye İslam-TR Üyesi 29 Kas 2006 #43 Erkan Mutlu - Efendim. Dinliyorum... tavsiye ederim kardesler cok sevdigim eserlerden birisidir umarim sizde begenirsiniz..
Erkan Mutlu - Efendim. Dinliyorum... tavsiye ederim kardesler cok sevdigim eserlerden birisidir umarim sizde begenirsiniz..
F Çevrimdışı furkand Yeni Üye İslam-TR Üyesi 14 Ara 2006 #47 Dursun Ali Erzincanlı-Habibullahı Sevmek
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Ara 2006 #49 MUSTAFA CIHAT GULSULTAN... :güldüm
A Çevrimdışı aries32 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 14 Ara 2006 #52 Sen sultansın ben kulunum, Sen gülsün ben bülbülünüm. Hükmün bütün aleme yeter Neyim varki senden başka.... Dinliyorum.
Sen sultansın ben kulunum, Sen gülsün ben bülbülünüm. Hükmün bütün aleme yeter Neyim varki senden başka.... Dinliyorum.
K Çevrimdışı kanuni Yeni Üye İslam-TR Üyesi 14 Ara 2006 #53 Sehadet ruzgarindan Bir yagmur golgesini dinliyorum
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 15 Ara 2006 #56 şuan cuma saati olduğu için sela okunuyorda selayı dinliyorum herkesin cuma günü mübarek olsun
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 15 Ara 2006 #59 Ömer Karoğludan çalgısız...Hükm Allah'ındır parçası çok mükkemmel maşallah.. yakında full kaseti siteye yükleyeceğiz...
Ömer Karoğludan çalgısız...Hükm Allah'ındır parçası çok mükkemmel maşallah.. yakında full kaseti siteye yükleyeceğiz...
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 15 Ara 2006 #60 Hükm Allah'ındır..Ömer kar oğlu..Muhteşem bir parça..