Bedirin Aslanları... .......
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 27 Ara 2006 #82 MuSaB BiN uMeYR ' Alıntı: biraz once arkadaslari dinliyordum , simdi kafami dinlemek istiyorum :güller Genişletmek için tıkla ... +1
MuSaB BiN uMeYR ' Alıntı: biraz once arkadaslari dinliyordum , simdi kafami dinlemek istiyorum :güller Genişletmek için tıkla ... +1
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Ara 2006 #85 sobanın sesını...dondum yafff su yok elektrık yokkk kar var yınede HER HALIMIZE ELHAMDULILLAH
Ş Çevrimdışı ŞEHADETE_AŞIK! Üye İslam-TR Üyesi 28 Ara 2006 #86 şehadet rüzgarından BİR YAĞMUR GÖLGESİ....
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 28 Ara 2006 #87 Sanatçı abilerimizden biri hediye bir ezgi yolladı..Dım dıs..Zikir.. Hep merak ederim şu zikiri nasıl çekiyorlar
Sanatçı abilerimizden biri hediye bir ezgi yolladı..Dım dıs..Zikir.. Hep merak ederim şu zikiri nasıl çekiyorlar
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 28 Ara 2006 #88 Alt + 3'e bas bir istatistik çıkar..Belki orada bişeyler yazar..
P Çevrimdışı princess_arwen Yeni Üye İslam-TR Üyesi 28 Ara 2006 #89 ömer karaoğlu kuşlar abdurahman önül dilimdesin çok güzel ezgiler
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 4 Ocak 2007 #93 Ömer Karoğlu'dan Şehidin türküsü.. Tuhaf ne zaman dinlesem sanki ilk kez dinliyorum gibi..
A Çevrimdışı afra_nur Üye İslam-TR Üyesi 6 Ocak 2007 #96 esref ziya terzi,kalksam ve dirilsem bu ezgiyi yıllardır dinliyorum cok begeniyorum,cok güzel :öptüm:///
esref ziya terzi,kalksam ve dirilsem bu ezgiyi yıllardır dinliyorum cok begeniyorum,cok güzel :öptüm:///
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 6 Ocak 2007 #100 Geleceğin islami kesim sanatçılarının önderi olacağı gözüyle baktığım bir kardeşin bir ilahisi..Ayıptır söylemesi bana özel) Bedirle alakalı birşey..
Geleceğin islami kesim sanatçılarının önderi olacağı gözüyle baktığım bir kardeşin bir ilahisi..Ayıptır söylemesi bana özel) Bedirle alakalı birşey..