mesut cakmak-bosna
V Çevrimdışı vezir Yeni Üye İslam-TR Üyesi 8 Ocak 2007 #103 selamün alyküm arkadaşlar bende şu an yusuf can ın kutlu bir sevda isimli albümünü dinliyorum ve şiddetle sizlerede tavsiye ediyorumm...
selamün alyküm arkadaşlar bende şu an yusuf can ın kutlu bir sevda isimli albümünü dinliyorum ve şiddetle sizlerede tavsiye ediyorumm...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ocak 2007 #104 DURSUN ALI ERZINCANLI... BEDİR...
H Çevrimdışı Hanne-sevde Üye İslam-TR Üyesi 13 Ocak 2007 #113 Ey şehadet sen bana neden nazlar edersin.....????
H Çevrimdışı Hanne-sevde Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2007 #118 Kayali34 ' Alıntı: Abdurrahman Önül _-*-_ Sevdim onu :helalsana Genişletmek için tıkla ... güzel..... :helalsana
Kayali34 ' Alıntı: Abdurrahman Önül _-*-_ Sevdim onu :helalsana Genişletmek için tıkla ... güzel..... :helalsana
S Çevrimdışı sare88 Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2007 #119 dursun ali erzincanlı en sevgiliye 7 ey yolcu süper dinlemenizi tavsiye ederim
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2007 #120 işyerinde ekrem abımı dınlıyom ;D ;D ;D