İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
misafirliğe giderken portakal yerine kitap götürmek gibi bir huy edindim tavsiye ederim.
özellikle küçük ve kişiye özel temel ihtiyacı karşılıyan kitaplar portakala nazaran cok daha anlamlı oluyor
çevremizde namaz kılmayan oruç tutmayan insanların 2tl verdiğimiz bir kitap ve birazda güleryüz ile düşünmelerini sağlamanın sadaka hükmünde olduğunu düşünüyorum
Akhi kitap, gunumuz tekfircliginin ibn teymiyye sozlerini nasil istismar ettiklerini ve tekfire dahi bir cok ustu kapali konuyu gun isigina cikartigini gordum(insallah tercumede bi hata yoktur)
simdi herkes diyecekki onu bizde okuyok, amabenim en son okudugum dini kitap bu, tabi onu kitaptan sayarsaniz:islik: dini kitabimiz yok, zaten banada zor kitap begendirirsin(çok zor bir jeune'üm):kptmya: eger kurani kerim kitap degil derseniz o baska:hmmm: