Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tefsir kitabı almak istiyorum ancak kararsız kaldım. Sizin bir tavsiyeniz olur mu akhiler? İbn Kesir, İbnul Cezvi, İbn Kayyım... Hangisinin seviyesi üst düzey değildir ve anlaşılması kolaydır.(Çeviriler açısından)
Tefsir kitabı almak istiyorum ancak kararsız kaldım. Sizin bir tavsiyeniz olur mu akhiler? İbn Kesir, İbnul Cezvi, İbn Kayyım... Hangisinin seviyesi üst düzey değildir ve anlaşılması kolaydır.(Çeviriler açısından)
mesajimi en az bir yetkili görecek diye umut ediyom
kitaplardan anliyan ve tavsiye edebilecek bir yetkili varmi, not: bir kardesim bana özelden tavsiye ediyor ama ben bir degilde bir kaç kisinin tavsiye etmesini isterim, ek olarak:kedicik:yani bir kisinin görüsünü degilde birkaç kisinin görüsünü almayi daha mantikli buluyom
kitaplardan anliyan ve tavsiye edebilecek bir yetkili varmi, not: bir kardesim bana özelden tavsiye ediyor ama ben bir degilde bir kaç kisinin tavsiye etmesini isterim, ek olarak:kedicik:yani bir kisinin görüsünü degilde birkaç kisinin görüsünü almayi daha mantikli buluyom
sunuda belirteyim ben kitap okumayan birisiyim, oldugumuz yerde olmadigi için okumadim, yada çok zor, yani dini kitaplar
söyle basit ve kolay kitaplar olsa iyi olur, dedigin kitapa bir bakayim
not: pdf olarak demek istemistim:hmmm:
sunuda belirteyim ben kitap okumayan birisiyim, oldugumuz yerde olmadigi için okumadim, yada çok zor, yani dini kitaplar
söyle basit ve kolay kitaplar olsa iyi olur, dedigin kitapa bir bakayim
not: pdf olarak demek istemistim:hmmm:
valla banada bi abi vermsti hemen hemen yarıya kadar okuyablmstm sonra bazı nedenlerden dolayı okuyamayıp mecburen elimden çıkarmıstım. pdfsi bnde yok . bi mücahid abinin anıları desek yeridir .