Selamın aleyküm 19 yaşında bir erkeğim , deprem dolayısıyla üniversite okuduğum şehirden aile evine tekrardan geldim evim ağır hasarlı. Aile evinde sürekli çatışmalar yaşıyordum şehir disindayken yok olmuştu ama tekrar gelince yine çatışmalar başladı. Babam sürekli fiziksel ozelliklerimle dalga geçiyor, ağza alınmayacak küfürler ediyor ve çoğunda da hiçbir şey yapmıyorum kendi halimde odamda takılırken beni huzursuz ediyor ahlaksızca satasiyor. Durum böyle olunca bazen ses etmiyorum ama bazen sabrım taşıyor bende tepki veriyorum . Sürekli hakaret yediğimden dolayı evde çok gergin oluyorum evdeki diğer bireylerde benden pek hazzetmiyor sadede gelecek olursam sorum şudur :
Birkaç kişi babamda dahil babaya karşı çıkılmaz Allah böyle emrediyor diyorlar baba ne kadar kötü olursa olsun diyorlar ve benim hayatımı bitirdi neredeyse mental sıkıntılar yaşıyorum ondan dolayı akademik sosyal herseyi salmış durumdayım eğer Allah cidden böyle bir emir veriyorsa ben artık Müslüman olmayacağım sağlıcakla.
Birkaç kişi babamda dahil babaya karşı çıkılmaz Allah böyle emrediyor diyorlar baba ne kadar kötü olursa olsun diyorlar ve benim hayatımı bitirdi neredeyse mental sıkıntılar yaşıyorum ondan dolayı akademik sosyal herseyi salmış durumdayım eğer Allah cidden böyle bir emir veriyorsa ben artık Müslüman olmayacağım sağlıcakla.