medyanın dediklerine itibar etmiyorsun. etrafında da 3 tane 5 tane suriyeli den başka kimse yok. nasıl bir tecrübe ile yorum yapıyorsun anlamadım gardaşım. bu yorumuna böyle bir cevap vermek istedim.
kendi yazıma gelince : ağızlar açıldığında ülkede ehil müslüman yüzde 5 i geçmez. zaten radikal grupları saymıyorum. selefiyim diyenlerin çoğu türkiyede ki müslümanların sayısının yüzde 5 i geçmez diyor. şirk ehli, küfür ehli , haram helal bilmeyen bir toplum öyle değil mi.
böyle bir toplumda ensar ve muhacir olmaya çalışmak abesle iştigal olsa gerek.
benim çevremde suriyeli de çok suriyelilerden memnun olmayan da çok.
memnuniyetsizliğin bahanesi çok olur. herşeyi bahane edersin , çünkü memnun değilsin. çünkü onları bu ülkede istemiyorsun. istemeyenler için bahaneler. fuhuş yapıyorlar, uyuşturucu satıyorlar, kira fiyatlarını düşürdüler, işçilik ücretlerinin düşürdüler, devlet bunlara bizim vergilerimii peşkeş çekiyor, bunların hepsi dilenci, görüntü kirliliği, hastahanelerde bizden önce hizmet alıyorlar. vs. vs. vs.
sorun çıkardıklarını söyleyenlerde var , bağırlarına basanlarda var. ama sorun yok demek çok duygusal bir yaklaşım olur. (objektif bir bakış ile söylüyorum)