Çözüldü Tam Ilmihal Saadeti Ebediyye Nasıl Kitapdır?

S Çevrimdışı

sleawer

Üyeliği İptal Edildi
Banned
tam ilmihal saadeti ebediyye nasıl kitapdır görüşlerinizi almak istiyorum ve başka tavsiye edebileceğiniz ilmihaller nelerdir diyanet işleri ilmihaleri nasıldır cevaplarınızı bekliyorum...

H Çevrimdışı

Habibullah

İslam-tr Sakini
Site Emektarı

gereken herşeyi delilleri ile bulacaksınız.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Uydurma hadislerin sıkça bulunduğu Saadeti Ebediyye kitabının içindeki diğer sapıklıkları, üstte verilen linkte bulabilirsin.

barisbeyx Çevrimdışı

barisbeyx

Üye
İslam-TR Üyesi
Uydurma hadislerin sıkça bulunduğu Saadeti Ebediyye kitabının içindeki diğer sapıklıkları, üstte verilen linkte bulabilirsin.
Hocam bende de aynı kitap vardı kitabın içeriğine sadece bir göz gezdirmistim kitapta hadika da berika da reddul muhtar da falanca kitapta geçmektedir diyor imam rabbaninin mektubatından falan da koymuş koyduğu bilgiler tamamen sallamasyon mu hadisler hakkında ciddi eleştirilmis internetten baktım da tamamen sallamasyon mu yazdıkları acaba

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Kardeşim bozuk saat misali doğru hadisler de vardır diye içerisindeki uydurma veya çok zayıf rivayetleri sahihleyecek miyiz?
Açarsın bakarsın, araştırırsın hadisleri , kıyaslarsın görür öğrenirsin. Elindeki kitab hadis kitabı değildir ama bunu bil. Birde vrdiğim linkte bak bakalım yazılar uyumlu mu?