Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Tarikat Ve Tasavvuf Konusunda Çıkmazdayım

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Ben bir anımı anlatayım bu arada eski bir menzil sofisi olarak anlatıyorum bunu yani bikaç kere oraya gidip o çorbadan içip o yanlışlara düşmüş biri olarak daha doğrusu ama Elhamdülillah tevhidle tanıştktan sonra islama geri dönüp tevbe ettim fakat ordayken bir vaktin namazını kılmak için camiye girdik namazı kıldık ve yanlış hatırlamıyorsam ''gavs'' dedikleride camideydi ve namaz bittikten sonra yaşlı bir adam ibranice birşeyler söyleyip bağırmaya başladı bu arada ilk önce ne dediğini anlamadım yanımdakilere sorduğumda cezbeye geldi bir insan gerçekten cezbeye geldiğinde ibranice konuşur hiç bilmese bile kendiliğinden konuşmaya başlar dediler varın gerisini siz düşünün. O geğirme konusuna gelince geğirmek orda normal bişey namazın ortasında namazı kıldıran bile sesli sesli geğirir mikrofon olduğu içinde herkes duyar yani amcanın hastalığından kaynaklanan bişey değil .

sekerci100 Çevrimdışı

sekerci100

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ben bir anımı anlatayım bu arada eski bir menzil sofisi olarak anlatıyorum bunu yani bikaç kere oraya gidip o çorbadan içip o yanlışlara düşmüş biri olarak daha doğrusu ama Elhamdülillah tevhidle tanıştktan sonra islama geri dönüp tevbe ettim fakat ordayken bir vaktin namazını kılmak için camiye girdik namazı kıldık ve yanlış hatırlamıyorsam ''gavs'' dedikleride camideydi ve namaz bittikten sonra yaşlı bir adam ibranice birşeyler söyleyip bağırmaya başladı bu arada ilk önce ne dediğini anlamadım yanımdakilere sorduğumda cezbeye geldi bir insan gerçekten cezbeye geldiğinde ibranice konuşur hiç bilmese bile kendiliğinden konuşmaya başlar dediler varın gerisini siz düşünün. O geğirme konusuna gelince geğirmek orda normal bişey namazın ortasında namazı kıldıran bile sesli sesli geğirir mikrofon olduğu içinde herkes duyar yani amcanın hastalığından kaynaklanan bişey değil .
Aynen bende sofiydim eskiden ailem hala sofi :( Ailecek misafirliğe gittik, menzilde hizmette kalan bi aile vardı çok yaşlı bi amca ile hanımı orada yaşıyor kızları musallatlı büyü yapılmış hatta ablası intihar etti 2 yıl önce şimdi kardeşine geçmiş büyü oda intihar edecek gibi hastaneye falan yatırdılar neyse, amca diyor yaşlandık artık zor oluyor hizmet etmek ama yapmazsan git derler gönderiverirler diyor, karısı da gavs denen adamın hanımlarının dikiş nakış işlerinde çalışıyormuş perde dikmişler yahu dehşetle dinledim subhanallah ibadet yapıyormuş gibi anlatıyor amca Allah hidayet nasip eylesin inşaAllah. 4 5 yıl önce bi arkadaşımla gitmiştim hiç boş bırakmıyorlar oturduğunu görsünler sofi hizmet var kalk diyor tutuyor kolundan kaldırıyor. Şimdi de aynıdır durum baya artmış müridleri ekmek elden su gölden yaşıyorlar.

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
Aynen bende sofiydim eskiden ailem hala sofi :( Ailecek misafirliğe gittik, menzilde hizmette kalan bi aile vardı çok yaşlı bi amca ile hanımı orada yaşıyor kızları musallatlı büyü yapılmış hatta ablası intihar etti 2 yıl önce şimdi kardeşine geçmiş büyü oda intihar edecek gibi hastaneye falan yatırdılar neyse, amca diyor yaşlandık artık zor oluyor hizmet etmek ama yapmazsan git derler gönderiverirler diyor, karısı da gavs denen adamın hanımlarının dikiş nakış işlerinde çalışıyormuş perde dikmişler yahu dehşetle dinledim subhanallah ibadet yapıyormuş gibi anlatıyor amca Allah hidayet nasip eylesin inşaAllah. 4 5 yıl önce bi arkadaşımla gitmiştim hiç boş bırakmıyorlar oturduğunu görsünler sofi hizmet var kalk diyor tutuyor kolundan kaldırıyor. Şimdi de aynıdır durum baya artmış müridleri ekmek elden su gölden yaşıyorlar.

Aynen öyle akhi bende ordan geldikten sonra o intihar mevzusu bayağı bir sıkıntı oldu banada düzelecğimize daha da bozulduk ama Allah'a şükür şimdi bi sıkıntı yok ama dediğin gbi orda hizmete kalmazsan 3 günden fazla kalmak haram diyolar gönderiyolar 5 kuruş para vermeden habire çalıştırıp duruyolar zaten 3 günlüğüne gitmişsin adam gibi gezip dolaşayım keyfine çıkarayım diyosun yok adam kurban hizmet nimettir diyip tutup kolundan götürüyo gelmiycem dersen de sana öyle bir muamele yapıyorlarki sanki Allah'ın emriydide Haşa onu yerine getirmemişsin gibi Allah hidayet versin büyük bir sapıklık yuvası Allah ordakilerede hidayet nasip etsin ...

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
E Çevrimdışı

eslem berire

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Cok migde bulandırıcıydı..
Allah rasulu bir hadisde ; mumin bir migde munafık yedi migde doyurur diyor.
Ne kadar yemisse yarılacak.
Büyük zatlara bakın...?
Nasıl oluyorda bu igren insanları hoca diye dinliyorlar.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Bu hıçkırık mideye baskı yapan Cin'in dürtmesinin neticesi.

sekerci100 Çevrimdışı

sekerci100

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu hıçkırık mideye baskı yapan Cin'in dürtmesinin neticesi.
Aynen hocam hatme dedikleri hiçbir delili olmayan bid'at ibadette annem hala diyor geğirip duruyorlar diye, sesleri bir duysanız bunlar adam mı kesiyor dersiniz. BABAAAA SULTANIIMMMM GAVSSS. Kimisi kedi gibi miyavlıyor kimisi köpek gibi hırlıyor kimisi bebek gibi sesler çıkarıyor kimisi ağlıyor. Kendime hayret ediyorum bunlar nasıl normal gelebilir insana. Kıbrıs'ta Allah ondan razı olsun bir camii hocası var Doğu Türkistanlı o rukye yapmıştı bana ondan sonra bütün bu yaptıklarım garip gelmeye başladı.

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi

Abdulmuiz fida Hocanın bir videosu daha buyrun. Ama anlamadığım bu adamın elleriyle adamlara yaptırdığı nedir gerçekmidir yoksa numara mı yapıyolar acaba çünkü ortadaki adam kime yönelse bi anda kendilerinden geçiyolar...

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi

Abdulmuiz fida Hocanın bir videosu daha buyrun. Ama anlamadığım bu adamın elleriyle adamlara yaptırdığı nedir gerçekmidir yoksa numara mı yapıyolar acaba çünkü ortadaki adam kime yönelse bi anda kendilerinden geçiyolar...
EY GİDİ ADUKET TARİKATİ :)
Ozel taktikler gelistirmisler

Yani ne denilebilir ki biri gorse meczup mu bunlar der

Bizde imam malik gibi gulelim tebessum edelim :)

Ne desekde bu halden vazgecmezler
ALLAH hidayet versin.

Ama soyledikleri guzelmis
:)

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

İslam-TR Üyesi
EY GİDİ ADUKET TARİKATİ :)
Ozel taktikler gelistirmisler

Yani ne denilebilir ki biri gorse meczup mu bunlar der

Bizde imam malik gibi gulelim tebessum edelim :)

Ne desekde bu halden vazgecmezler
ALLAH hidayet versin.

Ama soyledikleri guzelmis
:)

Aduketmi Vallahi abi Allah senden razı olsun akşam akşam güldürdün Aduket Tarikatı he güzelmiş tam oturmuş üstlerine zaten :) :) :) :)

Üst Ana Sayfa Alt