Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Tariketler ve Cinler

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Bunlar niye böyle oldu ya?
 
DAVA Çevrimdışı

DAVA

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Euzubillah... Akhi bunun youtubedeki Linkinide verebillirmisiniz mümkünse lazimda..
 
H Çevrimdışı

Habibullah

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
bu tarikat denilen pisliğin insanları düşürdüğü konum gerçekten ibret vericidir.Aslında buda bir mucize gibi bir şeydir ama anlayana ALLAH celle celaluhu iblisin ne menem bir şey olduğunu bizlere resmen gösteriyor .neler yapabileceğini vesaire hala bu tarikat denilen ucubeye takılıp cennete gitmeye çalışa zavallılar uyansınlar gerekirse 1000 lerce kez seyretsinler hiç kimse ile konuşmadan sadece seyretsinler ve anlasınlar 1400 yıldır ümmeti bu şaçmalıklar ile doyuran besleyen korkutan iblisin bebeleri artık bilsinlerki pırıl pırıl bir nesil geçte olsa ALLAH celle celaluhunun izni ile onları ve onların destekçilerini paramparça edecek......
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
akhi adamın neresinden çıkıyo o ses öyle yaa adam köpek gibi dört ayak üstüne kafa sallıyo

neuzubillah
 
Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Birleşmiş kafirler İslam Ummetinin ırzına geçiyor , İslam coğrafyası Haçlı kafirlerin işgali altında gasp edilmiş , Filistin, Mescidi Aksa; necis yahudi köpeğinin işgalinde; bu şeytanın maskaraları da darulharb topraklarında yerlerde yuvarlanıp böğürüyor!
Ayaktaki Cin başı gayet sakin , bu malları "afferim tam teslimiyet işte bu" diyerek diğer ayaktakilere tebliğ yaparak onları da bu dört ayak üstü , sırt üstü ve kurbağalamada sözde zikir böğürmesine davet ediyor.
Yerdeki yarı baygın soytarı da, bunları işittikçe, riyaya kapılıp daha bir hırs ile "heeeh heeeehf" diye hızlı hızlı ve derinden nefeslerle kafayı kontrolsuz şekilde sallıyor, bir muddet sonra nefesi kesilip başı döndüğünden taakatsiz kalıp tıkanınca yere uzanıyor. Diğerleri de işte Allah bu kulunu seçti , tam teslimiyet gösterdi zannediyor.
Zavallı beyinsizler, Bilseler ki Şeytana tam teslimiyet....
 
muvahhide sehidan Çevrimdışı

muvahhide sehidan

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kendi cin'lerini Musallat edip sonra sohw yaparlarida gorduk.. Eeh ! zaten Cin'ler uzerinden rant elde ediyorlar.. O'nlarla meskul, olup tedavi etmeleri dogal.. Zehirinde (Pan) zehirinde ehlidirler.. foseptik'lesmis tarikat cukuru..
 
DAVA Çevrimdışı

DAVA

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Onlara: Yeryüzünde (küfür ve günah işleyerek, müminleri aldatarak) fesad çıkarmayın, denildiği zaman: “-Bizim işimiz, ıslâh etmektir.” derler.
İyi bilin ki, onlar, ortalığı ifsad edenlerdir. Lâkin şuurları yok, farkında değillerdir. ( Bakara 11-12)
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
o ne yaw öyle

adam aduket mi çekiyor ne :)
 
Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
O köşedeki koyu renkli elbiseli kısa boylu sofi beni mahvetti ya : )
 
Üst Ana Sayfa Alt