lexa lexa ''vur vur'' diyor :D tavuklarda açlıktan baya arsızlaşmışlar kaçmıyorlar bile :)
M Çevrimdışı Mustafa Sabri İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 15 May 2015 #101 eL_Muhacir' Alıntı: lexa lexa ''vur vur'' diyor Genişletmek için tıkla ... tavuklarda açlıktan baya arsızlaşmışlar kaçmıyorlar bile
eL_Muhacir' Alıntı: lexa lexa ''vur vur'' diyor Genişletmek için tıkla ... tavuklarda açlıktan baya arsızlaşmışlar kaçmıyorlar bile
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 May 2015 #103 eL_Muhacir' Alıntı: lexa lexa ''vur vur'' diyor Genişletmek için tıkla ... Abi kürtçe biliyor musun?
Çevrimiçi eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 30 May 2015 #104 Ahmed' Alıntı: Abi kürtçe biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... here
Çevrimiçi eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 30 May 2015 #105 Ümmü Yasir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... dayı bize gelirse alafranga tuvaletimize göndermiyim koparır atar valla tağut diye
Ümmü Yasir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... dayı bize gelirse alafranga tuvaletimize göndermiyim koparır atar valla tağut diye
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 May 2015 #106 eL_Muhacir' Alıntı: here Genişletmek için tıkla ... here "git" demek
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 31 May 2015 #107 eL_Muhacir' Alıntı: dayı bize gelirse alafranga tuvaletimize göndermiyim koparır atar valla tağut diye Genişletmek için tıkla ... Hacı amca çok güzel konuşmuş da " müşrik müslüman" nasıl oluyor onu anlamadım Kemalistler Müşrik Müslümanmış!!!
eL_Muhacir' Alıntı: dayı bize gelirse alafranga tuvaletimize göndermiyim koparır atar valla tağut diye Genişletmek için tıkla ... Hacı amca çok güzel konuşmuş da " müşrik müslüman" nasıl oluyor onu anlamadım Kemalistler Müşrik Müslümanmış!!!
Çevrimiçi eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 31 May 2015 #108 Ahmed' Alıntı: here "git" demek Genişletmek için tıkla ... türkçe yazılmıyor akhi ya ere
Çevrimiçi eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 11 Haz 2015 #110 mikrofunu tutan da hiç bozuntuya vermiyo
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 25 Haz 2015 #112 Mustafa Sabri' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yer Sivas mı aceba ??? Şive aynı bizim oranınkine benziyor da??
Mustafa Sabri' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yer Sivas mı aceba ??? Şive aynı bizim oranınkine benziyor da??
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Haz 2015 #113 Ümmü Yasir' Alıntı: Yer Sivas mı aceba ??? Şive aynı bizim oranınkine benziyor da?? Genişletmek için tıkla ... 0:12'de "aboov babaan anaan aşını içiim" diyor amca. Bize has diye biliyom
Ümmü Yasir' Alıntı: Yer Sivas mı aceba ??? Şive aynı bizim oranınkine benziyor da?? Genişletmek için tıkla ... 0:12'de "aboov babaan anaan aşını içiim" diyor amca. Bize has diye biliyom
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 25 Haz 2015 #114 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: 0:12'de "aboov babaan anaan aşını içiim" diyor amca. Bize has diye biliyom Genişletmek için tıkla ... Bencede:
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: 0:12'de "aboov babaan anaan aşını içiim" diyor amca. Bize has diye biliyom Genişletmek için tıkla ... Bencede:
M Çevrimdışı Mustafa Sabri İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 25 Haz 2015 #115 Ümmü Yasir' Alıntı: Yer Sivas mı aceba ??? Şive aynı bizim oranınkine benziyor da?? Genişletmek için tıkla ... neresi olduğunu bilmiyorum ama videodaki herkes çok tatlı geldi bana
Ümmü Yasir' Alıntı: Yer Sivas mı aceba ??? Şive aynı bizim oranınkine benziyor da?? Genişletmek için tıkla ... neresi olduğunu bilmiyorum ama videodaki herkes çok tatlı geldi bana
E Çevrimdışı ebu isa İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 2 Tem 2015 #117 Mustafa Sabri' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... karambole sucuk olmazz
M Çevrimdışı muhammed ikbal sivasi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 15 Eyl 2015 #119 Yav bu edip yukselde olmasa kime gülecez