Bazı şahısların künyelerinde “et Temimi” yazmaktadır. Bunun anlamını bilen var mı?
S Çevrimdışı Saladin1 Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2018 #1 Bazı şahısların künyelerinde “et Temimi” yazmaktadır. Bunun anlamını bilen var mı?
Çevrimdışı عبيد إذا لم تخلص فلا تتعب 22 Eki 2018 #2 Temimli manasına geliyor galiba. Yani İstanbullu, Diyarbakırlı gibi
S Çevrimdışı Saladin1 Üye İslam-TR Üyesi 23 Eki 2018 #3 Şeriatu'l İslam' Alıntı: Temimli manasına geliyor galiba. Yani İstanbullu, Diyarbakırlı gibi Genişletmek için tıkla ... Onu ben de düşündüm ama değil. Örnek verecek olursam: Muhammed ibn Abdulvehhab el Necdi et Temimi İbn Abdulvehhab’ın memleketi Necid
Şeriatu'l İslam' Alıntı: Temimli manasına geliyor galiba. Yani İstanbullu, Diyarbakırlı gibi Genişletmek için tıkla ... Onu ben de düşündüm ama değil. Örnek verecek olursam: Muhammed ibn Abdulvehhab el Necdi et Temimi İbn Abdulvehhab’ın memleketi Necid
Çevrimdışı عبيد إذا لم تخلص فلا تتعب 23 Eki 2018 #4 Saladin1' Alıntı: Onu ben de düşündüm ama değil. Örnek verecek olursam: Muhammed ibn Abdulvehhab el Necdi et Temimi İbn Abdulvehhab’ın memleketi Necid Genişletmek için tıkla ... Soyu ifade ediyor olabilir. Haşimi gibi
Saladin1' Alıntı: Onu ben de düşündüm ama değil. Örnek verecek olursam: Muhammed ibn Abdulvehhab el Necdi et Temimi İbn Abdulvehhab’ın memleketi Necid Genişletmek için tıkla ... Soyu ifade ediyor olabilir. Haşimi gibi
Çevrimdışı Tevhid38 Aktif Üye İslam-TR Üyesi 23 Eki 2018 #5 İbni Abdulvehhab necdli değil orada davet çalışması yapmış ve oraya yerlesmis aslen Yemen tarafından temim orası olabilir
İbni Abdulvehhab necdli değil orada davet çalışması yapmış ve oraya yerlesmis aslen Yemen tarafından temim orası olabilir
Çevrimdışı Tevhid38 Aktif Üye İslam-TR Üyesi 23 Eki 2018 #6 Aslinda Necid bir şehir de değil bir bölge Anadolu gibi düşünün. Çöl bölgesi ırak urdun Suud çölleri.
Aslinda Necid bir şehir de değil bir bölge Anadolu gibi düşünün. Çöl bölgesi ırak urdun Suud çölleri.
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 23 Eki 2018 #7 Temim bir kabiledir. Aşağıda İslam dönemindeki bölgeleri gösteriliyor. Necidin Kuzeyi ve Yemame'den Dehna Çölüne kadar uzanıyor.
Temim bir kabiledir. Aşağıda İslam dönemindeki bölgeleri gösteriliyor. Necidin Kuzeyi ve Yemame'den Dehna Çölüne kadar uzanıyor.