H
..

Bu tişörtdeki yazılar gerçek olabilir akhi gözümlede görmüştüm buna benzer şeyleri...bu gerçek değil.Böyle bir baskı olamaz.böyle bir baskı uygulama yok.
Değerli kardeşim,ayakkabıların altına ALLAHcc ismini yazanlar,ttişörtlerin özerine bu tür yazıları çok daha rahat yazabilir.Kaldıki photoshopmu değilmi onu bilemiyorum,sen uzmansın bu işlerde,bizden daha iyi bilirsin..bu gerçek değil.Böyle bir baskı olamaz.böyle bir baskı uygulama yok.
eğer orası köylük küçük bir yerse çevredekiler bilemeyebilir.ama şehirse mutlaka birileri o yazının anlamını bilir.camiyi geçtim cami dışında yine bilir.bir de şöyle düşünmek lazım o fotoğrafı çekenin yerinde olsaydınız ne yapardınız fotografi çekip yayinlarmiydiniz yoksa sadece adamı uyarıp üzerinde yazanı mi soylerdiniz ?
Kardeş belkide uyarmıştır bilemeyiz ki günahını almayalım.eğer orası köylük küçük bir yerse çevredekiler bilemeyebilir.ama şehirse mutlaka birileri o yazının anlamını bilir.camiyi geçtim cami dışında yine bilir.bir de şöyle düşünmek lazım o fotoğrafı çekenin yerinde olsaydınız ne yapardınız fotografi çekip yayinlarmiydiniz yoksa sadece adamı uyarıp üzerinde yazanı mi soylerdiniz ?
haklısın kardeşim onu bilememKardeş belkide uyarmıştır bilemeyiz ki günahını almayalım.
aslında kot da giymek pek doğru değil.bende giyerim ama hepsini giymiyorum.akhi zaten çıkıp baksan kot pantolon almaya yüzde 80 i serseri tayfası için üretilmiş kot satar.düzgün sade kot zor buluyorum sahsen.müslümana yakisan bir şekilde giyinmeyi inşaallah öğreneceğizbenim kotun bel kısmında boğa amblemi varmış uyardılardı , adam bi an öküze doğru secde ediyormuş gibi hissettiydi herhalde .Neyse koparttık .
Ankara kizilay meydani.eğer orası köylük küçük bir yerse çevredekiler bilemeyebilir.ama şehirse mutlaka birileri o yazının anlamını bilir.camiyi geçtim cami dışında yine bilir.bir de şöyle düşünmek lazım o fotoğrafı çekenin yerinde olsaydınız ne yapardınız fotografi çekip yayinlarmiydiniz yoksa sadece adamı uyarıp üzerinde yazanı mi soylerdiniz ?
Ankara kizilay meydani.
10 sene kadar önce.
Mutaassip hi bayan ve esi yanyana.bayan kapaliydi yanlis hatirlamiyorsam
Bayanin tisortundeki yazi.
Its not easy to be a bi..h
Gerçektir. Sahidim kendi gozlerimdir
Dediğin gibi akhi,Ben de görmüştüm bir sefer,Kadın çocuğuna bir tişört almış baktım üzerinde haç işaretleri sonra İsa figürleri vesaire,Ucuz diye piyasaya sürüyorlar bizde farkında olmadan bile giyebiliyoruz.Dikkat etmek lazım.Yazılı amblemli kıyafetlerden çok sade renkli kıyafetler almak lazım.Zaten yazılı kıyafetleri genelde böyle modayı çok takip eden insanlar giyiyor zannımca.Bizim bu Çin pazarından kurtulmamız lazım başta.Herkes çin malına rağbet ediyor ucuz diye ama bir okadar dandik ve değişik şeyler bulunabiliyor üzerlerinde...- Karışık,karman çorman üzerinde ne yazdığı tam okunmayan kıyafetleri almayın.
- İngilizce ya da bilmediğiniz başka bir dilde üzerinde yazı yazan kıyafetleri almayın.Eğer alacaksanız da üzerinde yazan yazıları bilen birisine sorun.Mesela kıyafet alırken mağzada alışveriş esnasında yabancı dil bilen bir yakınınızı arayarak kıyafet üzerinde yazanların ne anlama geldiğini sorabilirsiniz.
-Japonca,Çince,Korece gibi üzerinde ne yazıldğını anlayabilmenin çok zor olduğu kıyafetlerden uzak durun.
- Karışık logolu,resimli kıyafetlerden de uzak durun.Bu kıyafetlerdeki logolar ve resimlerin içersine küfür simge ve işaretleri gizleyebiliyorlar.