Genelde kadınları kızları kullanarak yayılmaya çalışan, civar illere araçlarla müridelerini bıraktırıp, dergi sattıran sonra akşam toplatıp izmite getirten bir adam..
Üsküdar Meydan'da İki başörtülü kız gördük, gece saatleri; sorduk bu nedir diye, dergi.. paramız yok alamayız dedik sonra kazımaya başladık, zaten duymuştuk mehdilik iddialarını; sorduk, kızlar "evet mehdilik alametleri var".. Ne demek ya, mehdi mi değil mi? dedik.. hep ayak..
Dedik bu Tuncer Çiftçi hocanız, Ehli Sünnet mi? Hanefi mi mesela? Dediler evet.. Oysa dedik, Mehdi Aleyhisselam mezhebleri feshedecektir..
Dedik, hocanızın Devlete idareye bakışı nasıl; E tabi devletimiz hükümetimiz tayyib vs edebiyatına başladılar, yeter anlaşıldı dedik..
1) Laik TAGUTA devletim hükümetim diyen bir kafir..
2) Mehdi Aleyhisselam'ın makamını gasba yeltenen bir zındık.
3) Yalancı ve dolandırıcı bir sahte şifacı..
4) Kadın istismarcısı.. Bu da bir istismardır, sürekli genç kızları misyoner olarak sağda solda kullanmak..
E Tabi, dergi tanıtım ve dağıtımında erkek kullansa, böylesi bir tanışma ve tartışma sonrası ne mal olduklarını anlayan
bi müslüman da çıkar kafayı gömer veya mermiyi saydırır. davetçilerin hep kız olması daha sorunsuz bir misyonerliği sağlıyor..