İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüTürkiye'de Hiçbir Kapalılığa Yer Vermeden Davetini Anlatan Ehl-i Sunnet Hoca Kim Acaba?
Selamün aleyküm abi yani kastettiğim şey Tevhide Daveti gizli ve merdiven Altı olmadan bu daveti Türkiye'de ilk anlatan kim oldu örnek veriyorum yaklaşık 10 yıl önce Tağut şirk kavramları bu kadar gündeme gelmemişti bunların içlerini doldurarak gerçek Tevhid Dini La ilahe illallah anlatan bir Hoca kim ?
Selamün aleyküm abi yani kastettiğim şey Tevhide Daveti gizli ve merdiven Altı olmadan bu daveti Türkiye'de ilk anlatan kim oldu örnek veriyorum yaklaşık 10 yıl önce Tağut şirk kavramları bu kadar gündeme gelmemişti bunların içlerini doldurarak gerçek Tevhid Dini La ilahe illallah anlatan bir Hoca kim ?
Es Selamu Aleykum ve Rahmetullah Kardeşler kendim dinlemediğim dersi buraya atmıyorum sizde dinleyin çok faydalanacaksınız inşeAllah.Her gün bir tane ders dinleyebilirsiniz nakilkürsüsünün kendi sitesinden bu dersleri mp3 olarak indirebilir okula,işe vb.giderken yolda dinleyebilirsiniz...
Sağlam hocaları dinledikten sonra bir mahsuru yok kardeşim
Uydurma bişey söylerler din diye sıkıntı olur senin için
Alt yapı sağlam olduktan sonra istediğin kimseyi dinleyebilirsin
Sağlam hocaları dinledikten sonra bir mahsuru yok kardeşim
Uydurma bişey söylerler din diye sıkıntı olur senin için
Alt yapı sağlam olduktan sonra istediğin kimseyi dinleyebilirsin
Ben Tevhidi Hüsnü AKTAŞ ve Mustafa ÇELİK gibi hocalarımızın kitaplarından öğrenmiştim. 17 -18 Sene oldu sanırım o zamanlar internet bu kadar yaygın değildi. Hiç unutmam Çelik Hocanın "LA" kitabı Hüsnün hocanın da "islami hareketin Mahiyeti" kitabı beni 1-2 hafta kendime getirememişti. ALLAH ikisinden de ( ألله جل جلاله ) Razı Olsun.
Kardeşlere Tavsiyem; Tevhidin yanında Ahlak ve Takva kitaplarını da okumanızdır. Yoksa Tekfir furyasına katılırsınız.
Yav niye editleniyor , itirazı olan varsa itirazını etsin. Forumun hangi kuralı ihlal ediliyor da editleniyor. Hocanın ismini bilmek istiyorum. Mümkünse özelden yazın.