Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruÜniversite Tercihlerim Hakkında Önerilerinizi Öğrenebilir miyim?
toplu indirme linki/sitesi geçici olarak çalışmıyor deneyemiyorum galeridense dosya yükleme yöntemini kullanabilmek için bir kısmını tek tek indireceğim. Öyle değilse toplu indirme yapacağım .
toplu indirme linki/sitesi geçici olarak çalışmıyor deneyemiyorum galeridense dosya yükleme yöntemini kullanabilmek için bir kısmını tek tek indireceğim. Öyle değilse toplu indirme yapacağım .
Şu başlıği tiklarken bir gözümu kapatıp
Acaba kim yine ne yazdi diye heyecan yaptim ama
Korktuğum olmadi.
Huzeyfe ile imam kardesler hayirli olsun hakkinizda.
Şu başlıği tiklarken bir gözümu kapatıp
Acaba kim yine ne yazdi diye heyecan yaptim ama
Korktuğum olmadi.
Huzeyfe ile imam kardesler hayirli olsun hakkinizda.
SubhanAllah, Vallahi bende öyle düşündüm, ama hamd olsun kardeşler adına sevindim İstanbul'un puslu ve bol eylemli okuluna hoş geldin Ebu Huzeyfe kardeşim
SubhanAllah, Vallahi bende öyle düşündüm, ama hamd olsun kardeşler adına sevindim İstanbul'un puslu ve bol eylemli okuluna hoş geldin Ebu Huzeyfe kardeşim
Kardeşim okulda okuyan sayısına bak çoğunluğu solcu kesim, semt ile alakası pek yok. Müslümanların sayısıda az değil ama iş solculara karşı birlik olup, gerekirse canını ortaya koymak olduğu zaman sayı oluyor 20-30. Vefasızlar, haysiyetsizler, sözünün eri olmayanlar çok göreceksin bunları sende. Müslümandır deyip koruma ihtiyacı duyacaksın, yardıma gideceksin, kavga büyüyecek ve onlar kaçacak sen tevhid ehli müslümanlarla başbaşa kalacaksın. Sabret gör kardeşim. Yaşayamadan tam anlayamazsın, herşey gördüğümüz gibi değil, vallahi değil...
Karagümrüge gel cerrahilerle tanis.
Suleymaniyeye gel ağa kapısı ortamlar
Balat antikacilar kiliseler koftecisi süper
Carsamba cubbeli
Vs vs vs fatih koca yer
Demokrasi var yaw.