Google Oversæt, få det rigtige, tante :) abi burda ne demeye çalıstın sen? :D
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #81 AbdulFettah' Alıntı: Google Oversæt, få det rigtige, tante Genişletmek için tıkla ... abi burda ne demeye çalıstın sen?
AbdulFettah' Alıntı: Google Oversæt, få det rigtige, tante Genişletmek için tıkla ... abi burda ne demeye çalıstın sen?
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #82 nereyeboyle' Alıntı: abi iki kişiyi daha yanlıs yere eklemiş ... bence fazla yüz veriyorsunuz bunlara .... Genişletmek için tıkla ... Abi ben sucsuzem.Yanlislikla oldu.
nereyeboyle' Alıntı: abi iki kişiyi daha yanlıs yere eklemiş ... bence fazla yüz veriyorsunuz bunlara .... Genişletmek için tıkla ... Abi ben sucsuzem.Yanlislikla oldu.
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #83 EBU HANİFE' Alıntı: @AbdulFettah Ekli dosyayı görüntüle 10865 Ekli dosyayı görüntüle 10866 Genişletmek için tıkla ... Ebu Cendel Et Turki' Alıntı: yanlız bu konuya mesaj atmak iyi dua kazandırıyormuş ya hepinizi seviyorum kardeşlerim hadi banada dua edin Genişletmek için tıkla ... @EBU HANİFE ahinin sürekli fotograf eklemesinden bişeyler sezmiştim zaten
EBU HANİFE' Alıntı: @AbdulFettah Ekli dosyayı görüntüle 10865 Ekli dosyayı görüntüle 10866 Genişletmek için tıkla ... Ebu Cendel Et Turki' Alıntı: yanlız bu konuya mesaj atmak iyi dua kazandırıyormuş ya hepinizi seviyorum kardeşlerim hadi banada dua edin Genişletmek için tıkla ... @EBU HANİFE ahinin sürekli fotograf eklemesinden bişeyler sezmiştim zaten
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #84 nereyeboyle' Alıntı: abi iki kişiyi daha yanlıs yere eklemiş ... bence fazla yüz veriyorsunuz bunlara .... Genişletmek için tıkla ... iyiki akhi dedik.
nereyeboyle' Alıntı: abi iki kişiyi daha yanlıs yere eklemiş ... bence fazla yüz veriyorsunuz bunlara .... Genişletmek için tıkla ... iyiki akhi dedik.
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #85 EBU HANİFE' Alıntı: iyiki akhi dedik. Genişletmek için tıkla ... jeton sonradan düştü..
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #86 AbdulFettah' Alıntı: @EBU HANİFE ahinin sürekli fotograf eklemesinden bişeyler sezmiştim zaten Genişletmek için tıkla ... En karizmatik fotoyuda sana ayirmistim.Oldumu şimcik:snzdglsn:
AbdulFettah' Alıntı: @EBU HANİFE ahinin sürekli fotograf eklemesinden bişeyler sezmiştim zaten Genişletmek için tıkla ... En karizmatik fotoyuda sana ayirmistim.Oldumu şimcik:snzdglsn:
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #87 EBU HANİFE' Alıntı: En karizmatik fotoyuda sana ayirmistim.Oldumu şimcik:snzdglsn: Genişletmek için tıkla ... Allah radı olsun ahim, Seni Allah için seviyorum, az mı çay içtik forumda
EBU HANİFE' Alıntı: En karizmatik fotoyuda sana ayirmistim.Oldumu şimcik:snzdglsn: Genişletmek için tıkla ... Allah radı olsun ahim, Seni Allah için seviyorum, az mı çay içtik forumda
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #88 AbdulFettah' Alıntı: Allah radı olsun ahim, Seni Allah için seviyorum, az mı çay içtik forumda Genişletmek için tıkla ... Cay may yok huseyin akhi bundan sonra sana Allah swt razi olsun senden.Memleketime gel közde yaparim cayini.Butun.akhiler dahil.
AbdulFettah' Alıntı: Allah radı olsun ahim, Seni Allah için seviyorum, az mı çay içtik forumda Genişletmek için tıkla ... Cay may yok huseyin akhi bundan sonra sana Allah swt razi olsun senden.Memleketime gel közde yaparim cayini.Butun.akhiler dahil.
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #89 EBU HANİFE' Alıntı: En karizmatik fotoyuda sana ayirmistim.Oldumu şimcik:snzdglsn: Genişletmek için tıkla ... EBU HANİFE' Alıntı: Uzulme be akhi,doldur bi cay icelim Genişletmek için tıkla ...
EBU HANİFE' Alıntı: En karizmatik fotoyuda sana ayirmistim.Oldumu şimcik:snzdglsn: Genişletmek için tıkla ... EBU HANİFE' Alıntı: Uzulme be akhi,doldur bi cay icelim Genişletmek için tıkla ...
S Çevrimdışı Süleyman Incek İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #91 Akhi şu sohbet başlığının kilidini açı ver ... de haydi ...
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #92 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: abi burda ne demeye çalıstın sen? Genişletmek için tıkla ... Google oversætte, få det rigtige, tante maintenant mieux , ahi ?
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: abi burda ne demeye çalıstın sen? Genişletmek için tıkla ... Google oversætte, få det rigtige, tante maintenant mieux , ahi ?
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #93 AbdulFettah' Alıntı: Google oversætte, få det rigtige, tante maintenant mieux , ahi ? Genişletmek için tıkla ... af buyur
AbdulFettah' Alıntı: Google oversætte, få det rigtige, tante maintenant mieux , ahi ? Genişletmek için tıkla ... af buyur
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #94 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: af buyur Genişletmek için tıkla ... Google oversætte, få det rigtige, tante bunun anlamı: Google tercüme, doğruyu bul/al, teyze... bunu mu demek istedin ?
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: af buyur Genişletmek için tıkla ... Google oversætte, få det rigtige, tante bunun anlamı: Google tercüme, doğruyu bul/al, teyze... bunu mu demek istedin ?
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #95 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: af buyur Genişletmek için tıkla ... Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Google oversætte, få det rigtige, tante bunun anlamı: Google tercüme, doğruyu bul/al, teyze... bunu mu demek istedin ? Genişletmek için tıkla ... Ahi o degilde çok garip bi diliniz var 70 dil bilen Google translate bile bi halta yaramıyor yaw
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: af buyur Genişletmek için tıkla ... Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Google oversætte, få det rigtige, tante bunun anlamı: Google tercüme, doğruyu bul/al, teyze... bunu mu demek istedin ? Genişletmek için tıkla ... Ahi o degilde çok garip bi diliniz var 70 dil bilen Google translate bile bi halta yaramıyor yaw
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Nis 2015 #96 AbdulFettah' Alıntı: Ahi o degilde çok garip bi diliniz var 70 dil bilen Google translate bile bi halta yaramıyor yaw Genişletmek için tıkla ... yazılışı yine iyi, konuşması temelli rezil.
AbdulFettah' Alıntı: Ahi o degilde çok garip bi diliniz var 70 dil bilen Google translate bile bi halta yaramıyor yaw Genişletmek için tıkla ... yazılışı yine iyi, konuşması temelli rezil.
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 10 Nis 2015 #97 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: yazılışı yine iyi, konuşması temelli rezil. Genişletmek için tıkla ... Allah(cc) yardımcın olsun ahim
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: yazılışı yine iyi, konuşması temelli rezil. Genişletmek için tıkla ... Allah(cc) yardımcın olsun ahim
N Çevrimdışı nereyeboyle İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Nis 2015 #98 @Abdulmuizz Fida hocayı hiç mi sevmeyen yok yav, bi ben miyim not: ban nasıl bişey merak ediyorum da :komik:
@Abdulmuizz Fida hocayı hiç mi sevmeyen yok yav, bi ben miyim not: ban nasıl bişey merak ediyorum da :komik:
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Nis 2015 #99 nereyeboyle' Alıntı: @Abdulmuizz Fida hocayı hiç mi sevmeyen yok yav, bi ben miyim not: ban nasıl bişey merak ediyorum da :komik: Genişletmek için tıkla ... Abdulmuizz abi başımızın tacı, sevmemek mümkün mü!
nereyeboyle' Alıntı: @Abdulmuizz Fida hocayı hiç mi sevmeyen yok yav, bi ben miyim not: ban nasıl bişey merak ediyorum da :komik: Genişletmek için tıkla ... Abdulmuizz abi başımızın tacı, sevmemek mümkün mü!
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Nis 2015 #100 Dündendir gözüm üzerinizde kimse adımı yazmıyor farketmiyor değilim