deli ' Alıntı:abi o mesajı değiştirmiştim be... geçmi kaldık aklımıza denk mesaj yazmakta :: ...
:şaplakGuLYaRaSi ' Alıntı:ehmm ehmm ne demek tanimiyorsunuz beni, dogru herzaman görünmuyorum ama, ben forumun gizli takipcisi ve koruyucusuyum, ayni zamanda efendisiyim :dillll
GuLYaRaSi ' Alıntı:ehmm ehmm ne demek tanimiyorsunuz beni, dogru herzaman görünmuyorum ama, ben forumun gizli takipcisi ve koruyucusuyum, ayni zamanda efendisiyim :dillll
GuLYaRaSi ' Alıntı:Ne biliyorsun geride kaldigimi...
Ibadetim, hizmetim yalnizca alemlerin Rabbi ALLAH c.c. icindir, aciktan aciga mi yapmam lazim yanii :cihad
resimden olabilir mi mesela :adamım :adamım :soruişareti :soruişareti :naniikdeli ' Alıntı:klasik halin ahim. resim,müzik,flash ve animasyonlar hakkında büyüyünce yapacaklarını düşünüyorsundur. bu arada halidin kız gibi olduğunuda nereden çıkardınız :huhuuhuu
geettt deliii..... işine bak hadiim.. :mücahitdeli ' Alıntı:pek zannedemiyorum. halid küçükken kızmıymışki :huhuuhuu
hee belli oliiiiiirrrdeli ' Alıntı:işime bakıyorum zaten :cimcime2
senle uzun uzun tartışırdım ama nese canım sıkıldı... bu site bana yaramıyor... :agliyorumdeli ' Alıntı:Halid senin abinmi olyorhafalanoldum ama sen arap, o laz uşağı :bayıldım