zaten hiç kimse durmadı arkamızda baksana :)
Çevrimdışı UMEYMA Üye İslam-TR Üyesi 8 Ara 2010 #22 hos geldin aramiza kardes..... (admine laf yok Ne kaaa aipp) ..
Çevrimdışı Birtat İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Ara 2010 #23 en büyük site admini bizim admin. esaret arkadaş, sen geldin birini emekli ettiler. dava'mı yazdım bi kenara. o anladii. düşmeyen Qalkmayan bir Allah cc dir. ettin moderatörüm, bulursun zülüm. ne ekersen onu biçersin.
en büyük site admini bizim admin. esaret arkadaş, sen geldin birini emekli ettiler. dava'mı yazdım bi kenara. o anladii. düşmeyen Qalkmayan bir Allah cc dir. ettin moderatörüm, bulursun zülüm. ne ekersen onu biçersin.
Çevrimdışı Birtat İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Ara 2010 #25 ben ölmeden öldürdülerrrrrrrrrrrrrrr ama??
Çevrimdışı esaret Üye İslam-TR Üyesi 9 Ara 2010 #26 ben aranıza girmeyeyim size hayırlı geceler gönlümüzün islam ile bir kez daha dirileceği bir sabaha uyanmak duasıyla
ben aranıza girmeyeyim size hayırlı geceler gönlümüzün islam ile bir kez daha dirileceği bir sabaha uyanmak duasıyla