Soru Vahdet Gazetesinin Yazar Kadrosu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

ebu hamza Çevrimdışı

ebu hamza

Üye
İslam-TR Üyesi
Ebû zerka ne esed I nede cubbeli yi tekfir ediyor o anca Muhammad bin abdulvahhap r.a tekfir ci der ebu zerka helak olmuş biri

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Sayfullah at-Turki Çevrimdışı

Sayfullah at-Turki

حَسْبُنَا ٱللَّهُ وَنِعْمَ ٱلْوَكِيل
İslam-TR Üyesi
ebu hamza Çevrimdışı

ebu hamza

Üye
İslam-TR Üyesi
Akhi ispat ederim ama yarın internete gidip yapabilirim telde ki net 96 kbs yükleyemiyorum sadece esed de değil cubbeli yi de etmiyor inşallah yarın atarım

heycan Çevrimdışı

heycan

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
B5DP7pfIYAASDsh.jpg

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
alaka yok deniyor ama habervaktim de vakit ve vahdet yazıları paylaşılıyor ???

H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
bugün elime geçti bu gazete.ebubekir sifilin yazısı "muhammed bin abdilvehhab ve tekfircilik " :) yani demek istediğim bunlar dobra dobra yapıyorlar işlerini.benim beklediğim ;karşı oldukları akideyi ,tasavvuf karşıtlığını , selefiligi üstü kapalı bir şekilde eleştirip ,tasavvufa yakın şeyler yazmak , anlatmakti. ama açıksözlü çıktılar ! ebubekir sifilin yazısı sanki sipariş üstüne yazılmış gibi :) diğer biri de tasavvuf erbabının cihaddan geri kalmadığını , bunu yalancı necdilerin uydurduğu yazıyor yazisinin bir bölümünde. dediğim gibi açıksözlü çıktılar .:)

İ Çevrimdışı

İbn Muhammed

الله اكبر و العزة الله
İslam-TR Üyesi
bugün elime geçti bu gazete.ebubekir sifilin yazısı "muhammed bin abdilvehhab ve tekfircilik " :) yani demek istediğim bunlar dobra dobra yapıyorlar işlerini.benim beklediğim ;karşı oldukları akideyi ,tasavvuf karşıtlığını , selefiligi üstü kapalı bir şekilde eleştirip ,tasavvufa yakın şeyler yazmak , anlatmakti. ama açıksözlü çıktılar ! ebubekir sifilin yazısı sanki sipariş üstüne yazılmış gibi :) diğer biri de tasavvuf erbabının cihaddan geri kalmadığını , bunu yalancı necdilerin uydurduğu yazıyor yazisinin bir bölümünde. dediğim gibi açıksözlü çıktılar .:)
İlgili yazı : http://www.gazetevahdet.com/muhammed-b-abdilvehhab-ve-tekfir-388yy.htm

Geri
Üst Ana Sayfa Alt