Konunun silinmesi talebini red ettigimi burdan bildireyim.
Arkadaslar sunu soruyorum, uzun zamandir kafamda olan bir soruydu ve tam yeri.
Aslinda ayri tartisilmasi gereken bir konu ama örnek güzel oldu.
Neden biz kimligimizi gizliyoruz?
Son 15 senedir tevhidi müslümanlari bu sekilde sindire sindire teknoloji cagindaki halimiz bu oldu.
Telefon dinlenir, yazismalar takip edilir, internette sitelere üye olurken takma ve acayip alakasiz isimler...
Peki neden buna ihtiyac duyulur?
Tamam anliyorum bazi hos olmayacak ve hatta kafirlerin siyasetine göre zaman zaman iceri alinmalar da olacak ancak bu bence acayip ciddi sekilde abartiliyor ki whatsap icin acilan bir konuda bile hala desifreden bahsediyoruz.
Benim sorum genele neden biz kiytirik basit bir meselede bile desifre olma korkusu yasiyoruz? Korku diyorum kimse bana emniyet vs demesin.
99 kez demisimdir yine diyorum, kaldiramayacaginiz islere girismeyeceksiniz, altindan kalkamayacaginiz sözüde demeyeceksiniz.
Bence bu tagutun cok gizli arkadan müslümanlara enjekte ettigi bir oyundur.
Biz biz oldugumuzu, kimligimizi bile sunmakdan acizken soruyorum tevhid nasil yayilacak.
Kimse üstüne alinmasin konuyla alakasi yok, genelde olan adam girer nette ebu alleme nicklerini kullanir, bu nicki kendisi icin bir ütopyadir yani kafasindaki seri düzene göre bir ütopya ama reele bakinca ebu allemeden iz yok.
Bu da insanlari iki yüzlü olmaya götürdü. Bu kisim beni ilgilendirmiyor ama biz ne icin hala kimligimizi acikca sunamiyoruz, mekke dönemindemiyiz? Kafamiza silah mi dayiyorlar, iskencemi ediyorlarda hala kimlik gizleme icindeyiz.
Ya da bunun anlami su mu?
Neyse neyse uzatmayayim, susayim.
Ama su bir gercek bu konu iyice irdelenmeli, tevhidi müslümanlar artik öz kimliklerini reele de yansitmali ki bu dava kendine gelsin. Cikalim kapali kapilar ardindan, bizi biz yapan seyleri gizleyerek degil oldugu gibi yansitalim.
@farkındayız @Ebu Yusuf @TekDinİslam @Hattab Amedi @Ümit ERDOĞAN @sirati mustakim @halidbinvelid @Abdussamed Seyhani @Mutedil Olun @hebbet kerrih @Kozsoy @Mavisakal @Suraka @metinyigit @ENSAR @eL_Muhacir @Kuşçu @samanpan adini yazamadigim diger kardesler alinmasinlar lütfen.
Not: whatsap özeldir, kimse cep telinin yayilmasini istemeyebilir, elestirim bunun icin degil.