Allah swt hocanin ilmini artirsin .. ben dinliyorum kendisini .. ama sikayetciyim kesin konusmuyor .. bidat ehlinin cehenneme gidecegini soyluyor ama kesin bir dille kesip atmiyor, konusmanin sonunda onlara yinede kardesiz diyiyor, birazda osmanlici, said nursiyede buyuk alim diyiyor lakin sonunu iyi getiriyor ve diyiyorki tamam iman ondan aldiniz ama hareket metodunuz yok , hareket metodu resulullahtan alinir, her konusmasi ortada kesin konusmuyor tasavvuf icinde islamin nasil fikihi var ise tasavvufuda bir ilim olarak var diyiyor ama sonunu iyi getiriyor ve diyiyorki butun bidatler atestedir, oyle kafaya civi cakmak bagira cagira trans zikir islamda yoktur, biz gormedik diyiyor.. ben dinliyorum onun icin duaciyim , en azindan sirki, bidati biliyor sunnete yapismamiz gerektigini anlatiyor seriati savunuyor, ataputada atiyor bazen , birde kesin konussa daha cok sevecegim lakin bir turlu kesin ve keskin konusmuyor ... selefilerden bahsederkende osmanlicilik varya mucahidleri pek tutmuyor ( vahabi osmanli muhabeti tasiyor gibi) bu benim zahiren gordugum, icini rabbime birakiyorum ,,, ben sahsima dinliyorum ve onun icin hayir duacisiyim rabbim ilmini artirsin hatalarini gidersin, ona web sitesi araciligiyla soru sordum cevap vermedi olsun belki sorumu iletmediler .. yanliz islami hic bilmeyen bu sahisla yanilabilir ( Allahu alem ) ..