Video Yahudilerin Büyüleri Sebebiyle Cinler İran Cumhurbaşkanının Uçağını Düşürüp Öldürdü!

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Yahudilerin Büyüleri Sebebiyle Cinler İran Cumhurbaşkanının Uçağını Düşürüp Öldürdü!

musabelkurdi Çevrimdışı

musabelkurdi

Üye
İslam-TR Üyesi
Allahu alem bu videolara nedense hiç inanasım gelmiyor. Videolar da hep aynı script, aynı adam veyahut kadın aynı çarpılma taklidi el kol göz hareketleri, gündemdeki popüler konular hakkında videolar vs vs. Hadi diyelim gerçek, cinlerin çok fazla yalan söylediği onların sözüne itibar edilmemesi gerektiğini bu hoca bilmiyor mu? Eğer biliyor da ona rağmen bu yalancı cinlerin yalanlarını sanki gerçekmiş gibi video yaparken dini hafife almıyor mu? Hatta onların sözüne güvenip inanmak belki şirke bile götürür. Eminim de bunları izleyen avam kesim bu şekilde şirke düşüyordur. Sahte olduğunu farkeden kişiler de bu sefer cinlerin vesaire hiç olmadığına inanabilir hatta komple dinin reddine bile götürebilir. Allah affetsin çok büyük oyun. Beni şu an sorgulattı mesela bu işin gerçekliğine vs dair...

musabelkurdi Çevrimdışı

musabelkurdi

Üye
İslam-TR Üyesi

عَنْ ابْنِ عَبَّاسٍ: أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ: يَدْخُلُ الجَنَّةَ مِنْ أُمَّتِي سَبْعُونَ أَلْفًا بِغَيْرِ حِسَابٍ، هُمُ الَّذِينَ لاَ يَسْتَرْقُونَ، وَلاَ يَتَطَيَّرُونَ، وَعَلَى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ

İbn Abbas’tan (radıyallahu anh) rivayet edildiğine göre, Resûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu: “Ümmetimden yetmiş bin kişi hesaba çekilmeden cennete girecektir. Onlar; rukye istemeyenler, uğursuzlukla ilgilenmeyenler ve sadece Rablerine tevekkül edenlerdir.” (Sahih-i Buhari, 6472).

وَأَمَّا الْمُسْتَرِقِي فَإِنَّهُ يَسْأَلُ غَيْرَهُ وَيَرْجُو نَفْعَهُ وَتَمَامُ التَّوَكُّلِ يُنَافِي ذَلِكَ قَالَ وَإِنَّمَا الْمُرَادُ وَصْفُ السَّبْعِينَ بِتَمَامِ التَّوَكُّلِ فَلَا يَسْأَلُونَ غَيْرَهُمْ أَنْ يَرْقِيَهُمْ. (فتح الباري شرح صحيح البخاري)​

Mustarqi (rukye talep eden) ise, başkasından (rukye yapmasını) ister ve ondan bir fayda umar. Oysa tam tevekkül (Allah’a dayanıp güvenmek) bunu geçersiz kılar. Dedi ki: Burada kastedilen, yetmiş bin kişinin tam tevekkül ile vasıflandırılmasıdır. Bu nedenle, onlar başkalarından kendilerine rukye yapmalarını istemezler.”
(İmam İbn Hacer al Askalani Fethu’l-Bari, Sahih-i Buhari Şerhi)

Son düzenleme:
musabelkurdi Çevrimdışı

musabelkurdi

Üye
İslam-TR Üyesi

Bu şarlatan da zaten sufi imiş. Cinleri kullanmak da ayrıca haram. Kuran ve sünnette olmayanı yapan, bu benim yöntemim diyen şarlatanlara da burda yer vermenize ve hatta savunmanıza da üzüldüm...

Ayrıca bu hep videolarda çarpılıp çarpılıp duran adamın yüzüklere dikkat hahah

Son düzenleme:

Abdulmuizz Fida

Admin
Allahu alem bu videolara nedense hiç inanasım gelmiyor. Videolar da hep aynı script, aynı adam veyahut kadın aynı çarpılma taklidi el kol göz hareketleri, gündemdeki popüler konular hakkında videolar vs vs. Hadi diyelim gerçek, cinlerin çok fazla yalan söylediği onların sözüne itibar edilmemesi gerektiğini bu hoca bilmiyor mu? Eğer biliyor da ona rağmen bu yalancı cinlerin yalanlarını sanki gerçekmiş gibi video yaparken dini hafife almıyor mu? Hatta onların sözüne güvenip inanmak belki şirke bile götürür. Eminim de bunları izleyen avam kesim bu şekilde şirke düşüyordur. Sahte olduğunu farkeden kişiler de bu sefer cinlerin vesaire hiç olmadığına inanabilir hatta komple dinin reddine bile götürebilir. Allah affetsin çok büyük oyun. Beni şu an sorgulattı mesela bu işin gerçekliğine vs dair...
Kardeşim bilmediğin tanımadığın kişi hakkında kendi kendine zanlarda bulunup bir hayal üretip saldırma.

Abdulmuizz Fida

Admin

عَنْ ابْنِ عَبَّاسٍ: أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ: يَدْخُلُ الجَنَّةَ مِنْ أُمَّتِي سَبْعُونَ أَلْفًا بِغَيْرِ حِسَابٍ، هُمُ الَّذِينَ لاَ يَسْتَرْقُونَ، وَلاَ يَتَطَيَّرُونَ، وَعَلَى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ

İbn Abbas’tan (radıyallahu anh) rivayet edildiğine göre, Resûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu: “Ümmetimden yetmiş bin kişi hesaba çekilmeden cennete girecektir. Onlar; rukye istemeyenler, uğursuzlukla ilgilenmeyenler ve sadece Rablerine tevekkül edenlerdir.” (Sahih-i Buhari, 6472).

وَأَمَّا الْمُسْتَرِقِي فَإِنَّهُ يَسْأَلُ غَيْرَهُ وَيَرْجُو نَفْعَهُ وَتَمَامُ التَّوَكُّلِ يُنَافِي ذَلِكَ قَالَ وَإِنَّمَا الْمُرَادُ وَصْفُ السَّبْعِينَ بِتَمَامِ التَّوَكُّلِ فَلَا يَسْأَلُونَ غَيْرَهُمْ أَنْ يَرْقِيَهُمْ. (فتح الباري شرح صحيح البخاري)​

Mustarqi (rukye talep eden) ise, başkasından (rukye yapmasını) ister ve ondan bir fayda umar. Oysa tam tevekkül (Allah’a dayanıp güvenmek) bunu geçersiz kılar. Dedi ki: Burada kastedilen, yetmiş bin kişinin tam tevekkül ile vasıflandırılmasıdır. Bu nedenle, onlar başkalarından kendilerine rukye yapmalarını istemezler.”
(İmam İbn Hacer al Askalani Fethu’l-Bari, Sahih-i Buhari Şerhi)
Hadiste bahsedilen rukye ile Abdurrauf'un yaptığı aynı değil, meseleleri anlamadan fetva vermeye kalkışıp kendine zulmetme.

G Çevrimdışı

gortex

Üye
İslam-TR Üyesi
selamü aleyküm Hocam, zanıma, bağışlayın, her zaman aynı sözleri tekrar tekrar söylemekten bıkkın görünüyorsunuz, Allah sizlere sabır, güç, kuvvet versin

musabelkurdi Çevrimdışı

musabelkurdi

Üye
İslam-TR Üyesi
Hadiste bahsedilen rukye ile Abdurrauf'un yaptığı aynı değil, meseleleri anlamadan fetva vermeye kalkışıp kendine zulmetme.
Kendi konuşması, kendini savunması nasıl bu eylemi helal ediyor merak ediyorum?

musabelkurdi Çevrimdışı

musabelkurdi

Üye
İslam-TR Üyesi
قَالَ رَبِّ اغْفِرْ ل۪ي وَهَبْ ل۪ي مُلْكًا لَا يَنْبَغ۪ي لِاَحَدٍ مِنْ بَعْد۪يۚ اِنَّكَ اَنْتَ الْوَهَّابُ
Şöyle yalvardı: “Rabbim beni bağışla ve bana, benden sonra hiç kimseye nasip olmayacak bir mülk ve saltanat ihsân eyle! Şüphesiz bütün nimetleri bağışlayan, lutufları bol olan yalnız sensin!”
Sâd Sûresi(38) 35. Ayet

Resûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu: “Dün bana, namazımı bozmak için ansızın güçlü bir cin (şeytan) geldi. Fakat Allah Teâlâ onu alt etmemi sağladı ve ben de onu yakaladım. Onu mescidin direklerinden birine bağlamayı düşündüm ki, hepiniz onu görün. Ancak kardeşim Süleyman’ın şu duasını hatırladım: ‘Rabbim! Bana, benden sonra hiç kimseye nasip olmayacak bir hükümranlık ver.’ (Sâd, 38/35) Bunun üzerine onu, Allah’ın laneti üzerine olsun, salıverdim.” (Buhârî, Salât 82; Müslim, Mesâcid 39)

Allah bizi kendi kendimize zulm etmekten korusun kuran sünnet üzerine eylesin

Abdulmuizz Fida

Admin
Kendi konuşması, kendini savunması nasıl bu eylemi helal ediyor merak ediyorum?

Videodaki şahısın anlattıkları ile Abdurrauf'un yaptığı aynı şey değil kardeşim. Meseleleri birbire ayırım yapmadan Cinle tedavi ediyormuş gibi konuşuyorsun.
Şeyh Abdurrauf'un yaptığı zaman zaman önemli hadiseler üzerine belli ayetlerle yakalama yapıp önemli meselelerde cinlerin açıklamalarını, bilgilerini dinliyor. Tabi ki cinlerin konuşmalarında yalanlar da vardır bunu olduğu gibi kabul et diyen yok. Abdurrauf'un bu yakalama işini eleştirenlere uyguladığı yöntemi ve okuduğu rukye ayetlerini gösterince bu sefer "bunda bir sakınca yok" dediklerini anlatıyor".

Yoksa Cinlerim var diyerek tedavi ediyorum vs tarzı Abdurrauf ta savunmuyor! Fakat sen hala ısrarla farklı örnekleri verip Abdurrauf bunu yapıyormuş veya savunuyormuş gibi konuşuyorsun, bunu bırak!

toprak56 Çevrimdışı

toprak56

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Yakalama ayetini bir kardeşimiz cinli biri üzerine okudu ve ateist bir cini yakaladı. Sonrada Müslüman olup bedenden çıktı ve bu yakalama ayetini hocanın videosundan ben izleyip tavsiye etmiştim. Tevafuken okuyunca yakaladı. Hoca şu an hapiste. ALLAH ( ألله جل جلاله ) esaretini çözsün inşaallah. Kardeşlere tavsiyem bilmediğiniz konularda yorum yapmamanızdır. ALLAH ( ألله جل جلاله ) ayaklarımızı islam üzere kılsın inşaallah

F Çevrimdışı

FursanıMuhammed

Üye
İslam-TR Üyesi
Ben de birkaç kere yakalama yapmıştım. Bunu ilk bulan Abdurrauf Halima. ancak rukye konusunda ondan daha ilim sahibi olanlar bu usulun cinlere zulm etmek oldugunu söylererek bunu tavsiye etmıyorlar. Medineli Rukyeci Halid Hubeyş en güzel ve doğru olanın sadece kuran okunarak sunnetteki gibi yapılanı hatta hiç soru sorulmayanı demekte. Rukye meselesi ulemanın acık bır alan bıraktığı ve daima deneme yanılma seklinde üst üste konularak tıpkı alternatif tıp gibi geliştirilen ve herkesin farklı bir usulu olduğu bir mesele. o sebeple bu kesindir ya da değildir demek doğru değildir.

Endonezyalı Rukyeci ..... Bali ( ismini unuttum ) sidr ile yapılan macun ile cinleri zehirliyordu. denedik ise yaradı
Ben Halima yakalama yapıyor . Denedik işe yaradı
Halid Hubeyş sadece okuma yapıyor. denedik işe yaradı.

kısacası kişiden kişiye durumdan duruma göre tedavi değişmekte. ancak bir rukyede müslüman bir cin olan ve kendisi de rukye ile uğraşan müslüman cin bir kardeş en etkili tedavinin kişinin takvasını artırması ve Allah azze ve celleye dua etmek oldugunu söylemiş idi.