ben istanbulda biriyle tanıştım bunlar ışid dahil türkiye'deki tekfircileri de tekfir ediyorlar ismini zikretmeye gerek yok velhasıl bana sordu kimi dinliyorsun diye bende tekfirci olduğunu bildiğim için dedim şimdi beni de tekfir eder en iyisi bunların hocasını söyleyeyim dedim E.H'yı dinliyorum gözlerini açtı sen kafir misin dedi ne alaka dedim onlar şeddeli kafirdir dedi hiçbir şey sormadım hee öyledir dedim geçtim sonra bana akidesini açıklarken yemin ederim şöyle dedi: ben hayatta camiide namaza durmam camiiye namaz için giren girdiği anda,kapıdan ayağını attığı anda kafir olur dedi vay canına dedim
peki dedim ben istanbula gelmişim gezmek için sultan ahmedi,ayasofyayı gezmek istiyorum namaz için değil de görmek için girsem kafir olur muyum dedim, baya bir düşündü,düşündü onu bilmiyorum ama olabilirsin dedi.
bu necisi görmeniz lazımdı ALLAH ona hidayet etsin küfür,tekfir konusunda müctehid olmuş ancak en küçük harama dahi katlanamıyor muhabbet gündelik hayata geçince bana konuştuğu kızlardan,yaptığı mastürbasyonlardan,izlediği videolardan bahsediyordu ayrıldım yanından bir daha da ne aradım ne sordum.