Neler yeni

İlmi Konu Yaşanmış, Tövbe Edilmiş Tasavvuf Gerçekleri !

muvahhide sehidan Çevrimdışı

muvahhide sehidan

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
tasavvufu sapık ve bidat ehlinden degil gerçek tasavvufçulardan ögrenin.benim gördügüm tasavvuf hayatıda sizin anlattıklarınızın tam tersi ne olacak şimdi.şimdi bende sizi mi söylediginiz bu şeylerden dolayı sapık vb.şeylerle yaftalayım.koskaca tasavvuf tarihine bakın bakalım kimler var bu tasavvuf zincirinde.sizin saygı duydugunuz kitaplarını okudugunuz kaç tane hoca geçmiş tasavvuf yolundan bir araştırın.okuyun bakalım imam rabbani hangi tarikatten yetişmiş.ebubekir sifil hocanın tasavvuf konusunda çok güzel açıklamaları var.aynı zamanda tasavvufi meselelere fıkhı bakış adlı kitabıyla orhan çeker tasavvufla ilgili bazı meseleler hakkında çok güzel deliller getirmiştir.kendisini tasavvuf yolunda gösteren ve babadan ogula şeyhlik geçiren bazı tarikatların yaptıgından dolayı tasavvufu şirk olarak niteleyemezsiniz.

Gercek tasavvufcular dediginiz mesela sizin gibi olanlarmidir acaba?! Hayir verdiginiz ornekler neyin gercekciligini yansitiyor onuda anlamis degilim! tasavvufunmu islaminmi !?

E Çevrimdışı

emirha_K

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
hayırlı geceler ahiler daha önce sizlere belirttiğim üzere önceleri tasavvuf denilen şeytani inanca bağlıydım şimdi facebookta sofilerin paylaştığı şeylere fikirlerine şeytanın elinde nasılda oyuncak olduklarına bakıyorumda vallahi aklım durcak gibi oluyor Allahın beni cehennemin kenarından nasıl çekip aldığını düşünüyorum tevhid öyle bir nimetki ancak tevhid sayesinde annemizden doğduğumuz fıtrat ile rabbimize geri dönebiliriz ahiler şunuda belirtimki arkadaşımla beraber tam manası ile tasavvufu evliyaüşşeytanları reddediğimiz gece ikimizde rüyamızda bir zamanlar peşinden gittiğimiz cahil şeyh tarafından dayak yiyorduk bize kızıyordu gerçekten bunların kafir cinlerle ilişkileri var.

A Çevrimdışı

ackreph

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? lieclillah sen onları dünyada mı yaşadın yoksa rüyanda mı? ve hangi beyin sahipleri bu safsataları islamla birleştirebiliyor hayretler içerisindeyim! verilen zekayı kullanırsanız mevlana k.s gibi zatların her asırda olduğunu bilirsiniz zaten. tabiki onlar da size göre safsata değilse! islamı çağa uydurmaya uğraşırsanız böyle kıt olarak kalırsınız... Allah c.c sizlere ve cümlemize hidayet nasip eylesin!..

Muaz ibni Cebel Çevrimdışı

Muaz ibni Cebel

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? lieclillah sen onları dünyada mı yaşadın yoksa rüyanda mı? ve hangi beyin sahipleri bu safsataları islamla birleştirebiliyor hayretler içerisindeyim! verilen zekayı kullanırsanız mevlana k.s gibi zatların her asırda olduğunu bilirsiniz zaten. tabiki onlar da size göre safsata değilse! islamı çağa uydurmaya uğraşırsanız böyle kıt olarak kalırsınız... Allah c.c sizlere ve cümlemize hidayet nasip eylesin!..

Biz elhamdulillah dini mübin İslam'ı katkısız yaşama yolundayız.Ya sen?

Lieclillah akhinin yazdıkları harfiyyen doğrudur!

Mu'min elinden ve dilinden emin olunan insandır.

Burada sözümüzün ıspatı olarak bu zevatların açık adresini verme gereği duymuyoruz.

Bizlere verilmiş olan zeka nimetini kullanarak sapık cemaatlerden kurtulduk.

İslam'ı çağa uydurmaya çalışanlar kendilerine her asır bir bel'amı baş ederler.

Tasavvuf Nedir?

https://www.islam-tr.org/tevhid/119...kendi-eserlerinden-kufur-akideleri-kitap.html

M Çevrimdışı

Musluman.

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Gelmişken bende başımdan geçen bir iki olayı anlatayım.
İlk okul 7 ve 8. yıllarda Cemaate gidiyordum.Ailem Elhamdülliah çok bilinçli Cemaate gidiyor olmamın şuan hayatımda çok büyük bir önemi vardır tabiri caiz ise gözümü açmıştır.
Tevhidi bilince Sahip bir Ailem var dolayısı ile ne kadar nasiplendiysek.7.Sınıfda Fetllahcıların evlerine gitmeye başladık başta sadece ders çalışma ayağına gidiorduk.Biz herşeyin farkındaydık da abiler bizim herşeyin farkında olduğumuz farkında değillerdi.Bir gün uyuyacaz arkadaşlarla 3 kişiydik fakat biz iki kişiydik ve ben dominat olduğum için evde arkadaşlar arasında benim sözüm geçerdi herneyse.Bir gün hoca bize Rüyanızda Peygamberimizi görmek istermisiniz diye sordu Tabi ben ve arkadaş görelim bakalım havasındayız Bize duvarlara Resul Yazıları yapıştırttı.Allah lafızları ile doldurdu odayı.Allah affetsin ne kadar da çocuk olsak da az da olsa yapmış olduk.Gül suyu geitrdi dökün ortalığa dedi.Töveb estağfurullah Hele de ne zaman Aklıma gelse deli olurum.Tabi rüyaya gelen giden yok abiden de açıklama yok velhasıl konu kapandı gitti sohbet ayağı altında Abiler gelirdi Eve bi bşlarlardı saçma sapan şeyleri hadis diye anlatmaya çok defa rastladım şimdi Abi ağlamaya başladı Ama cidden ağlayacak hiçbirşey yok.Tabi beni bi gülme tuttu tabi arkadaşları da hoca gözü yaşlı bize mahsum mahsum bakarken biz gülüyorduk baktı biz tava gelmiyoruz o sohbeti 15 dk da kesti ve gitti.
Daha bir çok Cemaat anım varda nesele Tasavvufi sapkınlık olduğu için bu kadar yeter

A Çevrimdışı

Ahmed1

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Ebubekir Sifil hocanın bir sözü vardı : Rabıtayı dinin bir vecibesi gibi kabul etmeyin , bunu yapanlarada kafir demeyin.

Tasavvufa saygılı olmanız gerekir.Bunu suistimal edenler varsa Allah hidayet etsin diyebilirsiniz.Kafir,Müşrik demekle neyi çözüceksiniz.

E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Misafir
onlara anlatsanda bir anlatmasanda bir biz onların kalbini mühürledik...onlar hakikatıda görmezler......sizler 3 kişiyi bir araya toplayamazken bu allah ın dostları milyonları etrafında topluyor...siz bir çeşme yapamazken bu allah ın dostları medinede mekkede tünyanın muhtelif yerlerinde camiler.külliyeler.dergahlar.yapıyor.siz elifba öğretemezken bu allah ın dostları insanlara ilmi ledunu öğretiyor....bu muhteşem kalabalık hamd olsun dünyada ezici bir çoğunluğa sahip....eğer hak bir dava olmasa kimse zahmet etmesin zaten allah bu davayı dağıtır...eğer hak davaysa kim se boşuna uğraşmasın git gide çoğalır büyür....ve hak geldi batıl zayi oldu...ayeti tecelli eder...bekleyin ve görün....ve hamd olsun cemaatlar ve tarikatlar hak olanlar günümüze kadar hergün binlerce yeni intisap edenleriyle büyümektedir...sabah gazetesinin manşetiyle senede 500.000 kişi bu zatları ziyaret ediyor...bu milyonlara yaklaştı hamd olsun...bizim elimizde silah yok ya tai yada sopa yok ya bazılarının sesi bize o yüzden fazla çıkıyor...boş ver bir kulu ALLAH BİLSİN GERİSİ NE BİLİRSE BİLSİN...BİZ GÜNAHKARA DEĞİL GÜNAHA DÜŞMANIZ...YARIN ELBET BİZİMDİR ELBET BİZİMDİR...TARİH BUNA ŞAHİTLİK YAPACAKTIR....MİLLET ALLAH A KONUŞUYOR PEYGAMBERİ BEĞENMİYOR...HAK OLAN HERZAMAN BEĞENİLMEZ HAMD OLSUNKİ DOĞRU YOLDAYIZ VE BİZİDE BEĞENMEYENLER VAR....AMA RÜZGAR NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZDUR....GİDİP GÖRÜN GÖRMEDEN HÜKÜM VERMEYİN....

Allah çoğunluk olduklarına göre mi insanlar hakkında doğru yolda olduklarına karar veriyor (haşa).Allah size hidayet versin.

1- İnsanların çoğuna uyan sapıtır. (Enam 116)

2- Allah’ın mucize yaratabileceğini çoğu bilmez. (Enam 37)

3- Rızkı Allah’ın verdiğini çoğu bilmez. (Sebe 36)

4- İnsanların çoğu kâfirdir. (Nahl 83)

5- Çoğu fasıktır. (Maide 49, 81,Tevbe 8, Hadid 16, 27)

6- Çoğu müşriktir. (Rum 42)

7- Çoğu inanmaz, iman etmez. (Bekara 100, Hud 17, Rad 1)

8- Çoğu inkârcıdır. (İsra 89)

9- Çoğu gâfildir. (Yunus 92)

10- Çoğu şükretmez. (Bekara 243, Yunus 60, Yusuf 38)

11-Çoğu zanna uyar. (Yunus 36)

12- Çoğu nankördür. (Furkan 50)

13- Çoğu yalancıdır. ( Şuara 223)

14- Çoğu Allah’a ortak koşar. ( Yusuf 106)

15- Çoğu haktan hoşlanmaz. (Zuhruf 78)

16- Çoğu Kur’andan yüz çevirdi. (Fussilet 4)

17- Kâfirlerin çoğu akletmez, kafası çalışmaz. (Maide 103)

18- Ölüleri Allah’ın dirilteceğini çoğu bilmez. (Nahl 38)

19- Kıyametin geleceğine çoğu inanmaz. (Mümin 59)

20- Doğru olan dinin Müslümanlık olduğunu, çoğu bilmez. (Rum 30, Yusuf 40)

21- Kıyametin ne zaman kopacağının bilinmeyeceğini çoğu bilemez. (Araf 187)

M Çevrimdışı

muaz talha

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
BEN EVVELDEN KOYU BİR TASAVVUFÇU OLDUĞUM İÇİN İYİ BİLİYORUMKİ EĞER TEVHİD İNANCIYLA TANIŞMASAYDIM VALLAHİ ALLAHIN HUZURUNA KALİTELİ BİR MÜŞRİK OLARAK ÇIKICAKTIM ÇÜNKÜ HAYATIMDA ONLARCA AÇIK ŞİRK VE BİDAT VARDI . ALLAHIN HİÇ AFFETMEYECEĞİ ŞİRK BURASINI İYİ DÜŞÜNÜN AHİLER. O YÜZDEN BEN BUNLARA MÜŞRİK KAFİR DEMEKTEN ASLA ÇEKİNMİYORUM ÖZELLİKLE BAŞTAKİLERİ KAST EDİYORUM. ÖZELLİKLE CÜBBELİ MAHMUD ŞARLATANI BURSA VEKİLLERİ MEHMET KÖSECE AHMET İSLAMOĞLU İNEGÖL VEKİLİ . BAKIN BİR DEFASINDA MEHMET KÖSECEYLE ŞÖYLE BİR OLAY YAŞADIM ONLAR MAHMUDUN GÜNAHSIZ VE MASUM OLDUĞUNU İDDA ETTİLER BENDE ONLARA BUNUN YANLIŞ OLDUĞUNU ANLATTIM VE ONLARDAN BU KONU İLE İLGİLİ KURAN VE SÜNNETTEN DELİL ,STEDİM BANA NE DESE İYİDİR AHİLER. DEDİKİ ALİHAYDAR EFEDNİ ONUN HAKKINDA MAHMUDUMUN SOL TARAFINA BİR ÇİZİK BİLE ATILMAMIŞTIR. ŞİMDİ BİZİM DELİLİMİZ BUDUR DEDİ. BENDE DEDİMKİ BEN SİZE KURAN VE SÜNNET DİYORUM SİZ BANA ALİ HAYDAR DİYORSUNUZ . ODA DEDİKİ BEN SAN AALİ HAYDAR EFEDNİ DİYORUM SEN KALMIŞ BANA KURAN SÜNNET DİYORSUN. YORUMU SİZE BIRAKIYORUM.BENİM İNANCIMA GÖRE CEHALET BUNLAR İÇİN ASLA MAZARET DEĞİLDİR. ŞUANKİ ZAHİRİ HALLERİYLE KESİNLİKLE MÜŞRİK VE KAFİRDİRLER. KENDİLERİNE HÜCCET İKAME EDİLENLER VAR . 2 3 KİŞİ İMAN ETTİ ELHMDL. EĞER ETMESEYDİ ONLARDA KAFİR OLARAK MUAMELE EDERDİM ÇÜNKÜ TÜM TASAVVUFÇULAR AYNI TEZGAHIN MALLARIDIR.. VESSELAM..

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
onlara anlatsanda bir anlatmasanda bir biz onların kalbini mühürledik...onlar hakikatıda görmezler......sizler 3 kişiyi bir araya toplayamazken bu allah ın dostları milyonları etrafında topluyor...siz bir çeşme yapamazken bu allah ın dostları medinede mekkede tünyanın muhtelif yerlerinde camiler.külliyeler.dergahlar.yapıyor.siz elifba öğretemezken bu allah ın dostları insanlara ilmi ledunu öğretiyor....bu muhteşem kalabalık hamd olsun dünyada ezici bir çoğunluğa sahip....eğer hak bir dava olmasa kimse zahmet etmesin zaten allah bu davayı dağıtır...eğer hak davaysa kim se boşuna uğraşmasın git gide çoğalır büyür....ve hak geldi batıl zayi oldu...ayeti tecelli eder...bekleyin ve görün....ve hamd olsun cemaatlar ve tarikatlar hak olanlar günümüze kadar hergün binlerce yeni intisap edenleriyle büyümektedir...sabah gazetesinin manşetiyle senede 500.000 kişi bu zatları ziyaret ediyor...bu milyonlara yaklaştı hamd olsun...bizim elimizde silah yok ya tai yada sopa yok ya bazılarının sesi bize o yüzden fazla çıkıyor...boş ver bir kulu ALLAH BİLSİN GERİSİ NE BİLİRSE BİLSİN...BİZ GÜNAHKARA DEĞİL GÜNAHA DÜŞMANIZ...YARIN ELBET BİZİMDİR ELBET BİZİMDİR...TARİH BUNA ŞAHİTLİK YAPACAKTIR....MİLLET ALLAH A KONUŞUYOR PEYGAMBERİ BEĞENMİYOR...HAK OLAN HERZAMAN BEĞENİLMEZ HAMD OLSUNKİ DOĞRU YOLDAYIZ VE BİZİDE BEĞENMEYENLER VAR....AMA RÜZGAR NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZDUR....GİDİP GÖRÜN GÖRMEDEN HÜKÜM VERMEYİN....

Daha dün okudum Karunun servetini ve helak oluşunu :D
Dünyalıkla galip gelinemeyeceğini ALLAH swt bildirmedi mi bu bahsettiklerinize! A tabi ki haberleri olmaz. Zira okumazlar, ya da okudukları ulaşmaz.
Bir de rivayetlerde Mahşerde ümmetinin azlığından bahsedilen peygamberler var.
Ayrıca peygamberlere peygamberlikleri verildiğinde etraflarındaki kalabalık kaç kişiydi. ??? Onlar kalabalıklara mı yoksa batılın karşısında Hakka mı uydular.
Ve @Narsu Kardeşin eklediği ayetler var. Kısa ve öz Kuranıkerim bildirmiş!
Ne de cahilce dünyalıklara güveniyorsunuz.!!!

ALLAH swt hidayet versin inşallah.

A Çevrimdışı

antitağut1979

Üyeliği İptal Edildi
Banned
ferit aydın hoca nın hikayesini bir kardeşten dinlemiştim ferit aydının müritlerinden biri hocaya demişki ben demiş eniştemi öldüreceğim niye demiş bize müşrik diyo demiş neden müşrik diyo demiş rabıta yaptığımız için demiş hoca sen sakin ol ben bi araştırayım demiş sonra araştırmaya başlamış kuran da sünnette hiç bir yerde delilini bulamamış rabıtanın hinduluktan geldiğini öğrenmiş sonra bir gün sohbette söylemiş rabıtanın şirk olduğunu bu sefer bütün cemaat hocanın üstüne gelmiş hoca dinden çıktı diye hocayı kovmuşlar sonra içlerinden cahil birini başlarına seçmişler

Muaz ibni Cebel Çevrimdışı

Muaz ibni Cebel

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Ben 20 küsür yıl evvel Fatih'te okurken Ferid Aydın'ın on bini aşkın müridi vardı gıpta ederdik ne kerametli şeyh baksana mürit sayısına diye...:)

- - - Updated - - -

Ben 20 küsür yıl evvel Fatih'te okurken Ferid Aydın'ın on bini aşkın müridi vardı gıpta ederdik ne kerametli şeyh baksana mürit sayısına diye...:)