Yasar Nuri Öztürk Gibilere Rahmet Okunur Mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
Abi şimdilik hepsini izlemedim ama şu obama ve putin olayı baya komikmiş :komik: Adam kendisini aşmış resmen :D

::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
Videonun tamamını izlediğimde ise tam bir fiyasko ve kepazelik olduğunu gördüm.

S Çevrimdışı

sabrii_27

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ilunga Çevrimdışı

Ilunga

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Yaşar Nuri gibilerden kasıt nedir ,kâfir mi?

S Çevrimdışı

sabrii_27

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Hiç bi kafire okunmazda kafirlerinde durumu farklı.Kendine yazık eden bi kafir örneğin 1.ebu talib kendisiyle birlikte baskalarınada yazık eden firavun ebu cehil şeytan vs.Bu herif 2.gruptandı.İslama müslümanlara bunun kadar düşmanını müslümanları asan müslümanları bombalayanlara bunun kadar dost olanını dini kesimden hiç görmedim.Son dönemlerdede deizme merak sardı zaten.Kemalistlerin çok sevdiği biriydi.Öldü gitti 70 kerede dua edilse bi faydası yok.

Ilunga Çevrimdışı

Ilunga

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Hiç bi kafire okunmazda kafirlerinde durumu farklı.Kendine yazık eden bi kafir örneğin 1.ebu talib kendisiyle birlikte baskalarınada yazık eden firavun ebu cehil şeytan vs.Bu herif 2.gruptandı.İslama müslümanlara bunun kadar düşmanını müslümanları asan müslümanları bombalayanlara bunun kadar dost olanını dini kesimden hiç görmedim.Son dönemlerdede deizme merak sardı zaten.Kemalistlerin çok sevdiği biriydi.Öldü gitti 70 kerede dua edilse bi faydası yok.
Bu saydıklarınızı yaptığından dolayı mı kâfir oldu?

S Çevrimdışı

Salim Suheyb

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Kimi kafir vardir misal obama gibi gerci obamada bile tereddut eden gerizekalilar varda herkes tarafindan kafir oldugu kabul goren. Kimi kafir var onun kafir oldugundan ilimsizlerin cahillerin kafir oldugu noktada tereddut yasadigi kafirler iste bu konuda da onun cevabi verilmis. Kendini ilim ehli sanan musluman oldugunu soyleyen insanlari uyutan sistemin adami kafirlerin kabul ettigi bir islam anlayisini anlatan kafirler. Bunun gibi belamlara rahmet okuyanda problem vardir.

Kisi sevdigi ile beraberdir. Dikkat edelim.

Ilunga Çevrimdışı

Ilunga

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kimi kafir vardir misal obama gibi gerci obamada bile tereddut eden gerizekalilar varda herkes tarafindan kafir oldugu kabul goren. Kimi kafir var onun kafir oldugundan ilimsizlerin cahillerin kafir oldugu noktada tereddut yasadigi kafirler iste bu konuda da onun cevabi verilmis. Kendini ilim ehli sanan musluman oldugunu soyleyen insanlari uyutan sistemin adami kafirlerin kabul ettigi bir islam anlayisini anlatan kafirler. Bunun gibi belamlara rahmet okuyanda problem vardir.

Dikkat edelim kardeşim mümin olduğumuz için dikkat edelim 3. şahısları karıştırmamaya dikkat edelim üslüba dikkat edelim vebal almamaya dikkat edelim,nefse uymamaya dikkat edelim,vallahi hesabı sorulur dikkat edelim.

Ilunga Çevrimdışı

Ilunga

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
adam kemalistti laikliği savunuodu namaz 3 vakit diyodu Allahın kafir dediğine müslüman müslüman dediğine kafir diyor ayetleri hadisleri inkar ediodu.islama savaş açmıştı.
Islama savaş açması tuhaf geldi bana.İslam karşıtı biri neden Kuran ile ilgilenir,yorum getirir çözemedim.Birde ayetleri inkar ediyordu demişsin kardeşim,hangi ayetleri inkar etmişti.Bilmediğimden soruyorum

S Çevrimdışı

sabrii_27

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi

Bu ölen putine mümin kokusu alıy
Islama savaş açması tuhaf geldi bana.İslam karşıtı biri neden Kuran ile ilgilenir,yorum getirir çözemedim.Birde ayetleri inkar ediyordu demişsin kardeşim,hangi ayetleri inkar etmişti.Bilmediğimden soruyorum
Açık bi şekilde laikliği Allahın hükmüne tercih ediodu. kafirleri dost edinmişti.Fazla uzatmayacam

Ilunga Çevrimdışı

Ilunga

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bu ölen putine mümin kokusu alıy

Açık bi şekilde laikliği Allahın hükmüne tercih ediodu. kafirleri dost edinmişti.Fazla uzatmayacam
Tercih mi inkar mı?

Kişi Ayeti inkar ederse kâfir olur,ama inkar etmeyip nefsine uyup uygulamadığı taktirde günahkar olur.

Birde senin mantığa göre laik rejimde oy kullananların da kâfir olması lazım.

S Çevrimdışı

sabrii_27

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ne öğrenmek istiyosun
Tercih mi inkar mı?

Kişi Ayeti inkar ederse kâfir olur,ama inkar etmeyip nefsine uyup uygulamadığı taktirde günahkar olur.

Birde senin mantığa göre laik rejimde oy kullananların da kâfir olması lazım.
O halde şirk olduğunu kabul ediorum diyip nefsine uyarak puta tapan müşrik olmuyo mantığına göre yada bile bile büyücülük yapan. bu dini kitaptan sünnetten öğrenmelisiniz.Televizyonlara çıkan hocalardan değil.Eğer günah olduğunu kabul ediorum diyip bi insan kumar oynarsa bu o kişiyi kafir yapmaz günahkar fasık yapar ama şirk konusu başka yaşar nuri ikrah altında değil kimse onu yaptıklarına zorlamıo günahkarlığı aşan bi durum var ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...