nasıl bi sürpriz istediğine bağlı canım benim tekrar hoşgeldin ::
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Mar 2008 #21 nasıl bi sürpriz istediğine bağlı canım benim tekrar hoşgeldin ::
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 10 Mar 2008 #22 bencede... güzel bir süpriz yapalım şuna :mücahit :keserim
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Mar 2008 #23 pişşşşt deli ahi nie korkutuyorsun bak kaçtı yine işte :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Mar 2008 #25 öle sopa sallayınca kaçtı işte :üzgünüm
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 11 Mar 2008 #26 tamım. bidahakine silah sallarım :üzgünüm
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Mar 2008 #27 o saman nolacak merak ederim ama ben :üzgünüm
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 11 Mar 2008 #28 ozaman deneyelim :üzgünüm :silah :taramalı :silah2 :ışınsilahı
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 11 Mar 2008 #29 hafalanoldum hafalanoldum :bayıldım :bayıldım ya siz :ahim
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 11 Mar 2008 #31 birbirinizi vuruyorsunuz da onun icin kardes oldugunuzu hatirlatmak istemistim
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Mar 2008 #33 merak etme ablacık vuramas kimse kimseyi deli ' Alıntı: ben mikroyla kardeşmiymişim. :bayıldım Genişletmek için tıkla ... ya ölemiymişiz
merak etme ablacık vuramas kimse kimseyi deli ' Alıntı: ben mikroyla kardeşmiymişim. :bayıldım Genişletmek için tıkla ... ya ölemiymişiz
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 11 Mar 2008 #34 sizi çok sevdim hanım efendi... size ablacık diyebilirmiyim...mi demeliyim şimdi yani :dillll
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Mar 2008 #35 :huhuuhuu noldu türk filmimi çeviriyoruz :lolipop
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Mar 2008 #36 bişey demene gerek yok allaha şükür kardeşten başka herşey dedin zaten
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 12 Mar 2008 #37 hııııı... sahi demiştirm. :dillll neyse...kardeş olduğumuzu heryerde söyleme öyleyse, sürekli deve cüce oynuyoruz zannedebilirler :cimcime2
hııııı... sahi demiştirm. :dillll neyse...kardeş olduğumuzu heryerde söyleme öyleyse, sürekli deve cüce oynuyoruz zannedebilirler :cimcime2
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Mar 2008 #38 :üzgünüm tmm nasıl dersen öle olsun abicim :cimcime2
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Mar 2008 #39 hafalanoldum ne yani deli benim yiğenimmi olamaz :bayıldım
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Mar 2008 #40 sende hemen nasıl buldun nasıl kendine pay çıkardın kim çıkardı bvu kardeşlik falan yaw saten sinirliyim
sende hemen nasıl buldun nasıl kendine pay çıkardın kim çıkardı bvu kardeşlik falan yaw saten sinirliyim