Yeni katılım

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:huhuuhuu niye sinirlimişsin bakimmm :huhuuhuu benimde canım çok sıkkın yeni bi aile faciasına bugunlerde kalbim dayanmayabilir.(deli benım yıgenımmişse bu bi aile faciası demektir çünkü :cimcime2)

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
boşver senin benden başka yeğenin yok olamaz sen gerisini boşver takma aklına hepimiz kardeşiz nihayetinde :cimcime2

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:)sümeyye:) ' Alıntı:
boşver senin benden başka yeğenin yok olamaz sen gerisini boşver takma aklına hepimiz kardeşiz nihayetinde :cimcime2
20 dıye bı sayı hatırltsam pekı sana :cimcime1 tabı sen baskasın orası ayrı :cimcime2

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
nıt ben başka olduğum için bi tek ben varım sen söllesene tesem ya bu araf nerde

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:)sümeyye:) ' Alıntı:
nıt ben başka olduğum için bi tek ben varım sen söllesene tesem ya bu araf nerde
Araf yok arada buraya gelince girebiliyor o yarın alıp gelicem ben onu yarın görüşürsünüz :güldüm
deli ' Alıntı:
:üzgünüm benim teyzemmiymiş
nıe üzülüosunki deli bu durumda benim korkup :korktum üzülmem gerekmio mu :üzgünüm

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
gelecekte bir gün gelecekmiş... :dillll araf gitti... gelmiyecek. senle küstü ve bi daha gelmemek üzere gitti :şaplak
:eek:ynok

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
size gelecek... buraya değil. citlenbiği görünce korkup kaçtı herhalde :dillll

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
o çitlenbiği hiç görmedi ben gördüm sadece ama bu yaz inşallah bizde görüşürler tabi çitlenbiğin babasını ikna edebilirsek

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
daha görmeden siteyi terkettiyse, gördümü demek tüm internetten elini eteğini çeker :dillll

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
niye bak ben gördüm birşey olmadı konuşma çitlenbiğimin hakkında

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
gördünüzmü bakın. araf gitti diye awesomede sümeyyeye kızmış :dillll

A Çevrimdışı

Araf

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Noluyor burda boyle yaa..MasaALLAHınız var yanı..ben yokum ama konum almıs basını gıtmıs..hem ben cıtlembıgımı gorup kacmam ki delı arkadasım,görmesekte sevıyoruz bız bırbırımızı..

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
hıııı... sen selam verip ortadan kaybolunca awesomeyle neznam sana birşey yaptı diye endişelenmiştik. şükürki sağ salimsin. :dillll

Geri
Üst Ana Sayfa Alt