Yeni Peygamber Iddasiyla Bir Sapık Daha Çıktı

dogeradem Çevrimdışı

dogeradem

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşim benim güldüğüm adamın dinle dalga geçmesi değil elbette
benim güldüğüm adamla dalga geçilmesi
adamla dalga geçmemiz, ona gülmemiz zaten onu aşağılamak için .. yoksa gülmemiz ona lakayt olmak için değil

her şeye yok kafir bilmem ne diye pat diye ayet yazmak neymiş yaw

sizin söylediğiniz şeyde olaydaki kişi dinin meselesini kendisine oyun yapmış, eğlence yapmış

biz ise bu adamı ciddiye almadığımız için adama gülüyoruz ..

Cevap vermezdim ama günlük hayatta da bazen mesele ile alakalı olmayan şeylere pat diye ayet söyleyen kişilerle karşılaşıyorum , bir şey söyleyince de ama ayet var diyor, ya sabır..

gurabaa- Çevrimdışı

gurabaa-

Üye
İslam-TR Üyesi
Ahiler yorumlarınızda bu iskender sapığının ardından giden yoktur diye düşünmüsünüz ama maalesef var.Hatta şu videoda adamın doğum gününü kutlarken "iyi ki doğdunuz Allahın resulü efendimiz" diyorlar.Başında teganni var.Sonuna atlayın.

TARIK KARDESIME KATILIYORUM .HER İDDAACINIZ BİR TARAFTARI OLUYOR.GUZEL BIR SOZ VARDIR.HER TOPAL SATICININ BIR KOR ALICI VARDIR DIYE...BUNLAR ACIKTAN KENDILERINE DISARI VURANLAR BIRDE TEVHİDİN VEYA ILIM DOLU FIKHIN ICINDE SAKLANIPTA ORTALARDA OLANLAR VAR...BU DAHA TEHLIKELI

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Belki bu meselelere vakıf olmayan birisiydiniz ben elbette ki bunu bilemem. Ben sadece bir uyarı, tenkit niteliğinde yazdım. Kimseye hakaret etmedim yok sen dinden döndün mürted oldun demedim. Ben sadece yazılan mesajları görünce bilinmesi gereken bir kati nası açıklama, hatırlatma gereği duydum. Din nasihattir ama artık insanları din konusunda uyardığınızda belli şeyleri hatırlattığınızda suçlu oluyorsunuz ya da tepki görüyorsunuz. Zaten böyle tepkiler gelecek diye sildim mesajımı. Bu bana ders olsun.
Her nasihat ve uyarının bir bedeli var,o bedeli göze almıyorsanız uyarmamalısınız?eğer göze alıyorsanız kırılmamalısınız.

-T4LH4- Çevrimdışı

-T4LH4-

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Belki bu meselelere vakıf olmayan birisiydiniz ben elbette ki bunu bilemem. Ben sadece bir uyarı, tenkit niteliğinde yazdım. Kimseye hakaret etmedim yok sen dinden döndün mürted oldun demedim. Ben sadece yazılan mesajları görünce bilinmesi gereken bir kati nası açıklama, hatırlatma gereği duydum. Din nasihattir ama artık insanları din konusunda uyardığınızda belli şeyleri hatırlattığınızda suçlu oluyorsunuz ya da tepki görüyorsunuz. Zaten böyle tepkiler gelecek diye sildim mesajımı. Bu bana ders olsun.

Bu kadar tepki göstermene hiç gerek yoktu kardeşim. Belki sen (haşa) onun dinle dalga geçtiğini hissettin. Ama öyle bir şey demedi kardeş. Biraz daha geniş düşünceli düşünebilirdiniz. Ben dinle dalga geçiyor gibi bir algı hissetmedim mesela. Öyle bir şey olsa bu forumda işi de olamazdı. Daha anlayışlı bakın konulara. Dini duygularınızın aşırı giderek, kardeşimizin ne demek istediğini düşünmeden birbirimizi kırmayalım.

-T4LH4- Çevrimdışı

-T4LH4-

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Siz hep yazımdaki tepkiye dem vuruyorsunuz ama içinizden birisi de demiyor ki aslında güzel nasihatte bulundu, insanların çoğu bu konularda gaflet içinde bilinçsiz. Tepki verdi ama hak olan şeyleri söyledi yine de. Bir uyarı yaptı belki bilmeyenlerde bu uyarıyı görür sonra kendisine çeki düzen verir diyen yok. Ya lütfen yapmayın ben kime ne tepki gösterdim kime ne hakaret ettim. Asıl siz inceden inceye öyle tepki veriyorsunuz ki mevzu uzamasın diye ben yazdığım uyarıyı silmek zorunda kalıyorum, nasihat ettiğim için suçlu duruma düşüyorum. Lütfen rica ediyorum uzatmayalım mevzuyu. Boş kelam yapmayalım.

Ben lüzumu olmayan, iğneliyici bir konuşma yaptığını düşünüyorum.. Birbirimizi kırmamızın, nefis yapılmasının lüzumu da yok.

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ibni kayyim kardeşim sen gereksiz tepki vermişsin bu adama gülmeyip ne yapalım ciddiye alıp meşhur mu edelim? bana kalırsa bu tur videoların bu sitede yer alıp bu köpeklerin meşhur edilmesi en bastan yanlış,cinsel içerikli bir videodan farkını göremiyorum bu videoların ...kendi adıma izlemeyip ne sacmaladıgını tahmin edebiliyorum bu sahte mehdinin.. bu adamların hakkı kılıç ile doğranmak fakat bunu yapamadıgımızdan gülüp geçme dısında da bi secenegimiz yok bence ...

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Yeryüzünde bunlardan yüzlerce var ... bunlar şabalak.

"bence" Asıl yalancı peygambere örnek :

godspeaksbush-792049.jpg

Nabil Shaath says: "President Bush said to all of us: 'I'm driven with a mission from God. God would tell me, "George, go and fight those terrorists in Afghanistan." And I did, and then God would tell me, "George, go and end the tyranny in Iraq ." And I did. And now, again, I feel God's words coming to me, "Go get the Palestinians their state and get the Israelis their security, and get peace in the Middle East." And by God I'm gonna do it.'"

Filistinli yetkili dediki : başkan buş hepimize dediki : aLLAH TARAFINDAN BİR MİSYONLA YÖNLENDİRİLİYORUM .Allah bana dediki : "Corc kalk ve afganistandaki bu teröristlerle çarpış" ve bende yaptım : ve daha sonra Allah bana dediki :corc kalk ve ıraktaki zorbalığı sona erdir " ve ben yaptım. V eşimdi hissediyorum ki Allah kelamı bana tekrar geliyor. "kalk filistinlilere kendi devletlerini ver ve israile güvenliği getir , ve ortadoğuya barışı getir" ve tanrıyla bunu yapacağım .

AHANDA SİZE YALANCI PEYGAMBER .

KADİR MISIRLIOĞLU DA TAYYİPE BOPU BEN TAVSİYE ETTİM DİYE ÖVÜNE DURSUN .

http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressreleases/stories/2005/10_october/06/bush.shtml

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Halife olsa bu kafirlerin kafasını keserdi. Halide yok diye millet kafasına gore takılyo.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
:) iste halife olsa konusamazdi bu adam akhi boyle :p

gurabaa- Çevrimdışı

gurabaa-

Üye
İslam-TR Üyesi
SELAMUN ALEYKUM BILMIYORUM INTERNET ORTAMINDAN KAYNAKLANAN YA DA ARAYA NEFIS KARISAN DURUMLAR MIDIR? EGER KI BIR KARDES HATA YAPIYOR ISE OZELDEN UYARILMASI GEREKMEZ MI ? DISARDAN YAPILINCA ARAYA NEFIS VE SEYTAN DAHA COK KARISIYOR.SUNNET OLAN OZELDEN NASIHAT ETMEKTIR.DOGRU OLAN BIR VAKIA VAR ISE BUNU SOYLEME SEKLI ORTAMI ZAMANIDA VAR.RABBIM OLAN ALLAH SUBHANEHU RAZI OLACAGINA BIR YASANTIYLA BIZLERI RIZIKLANDIRSIN... AMİN

-T4LH4- Çevrimdışı

-T4LH4-

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Konuyu uzatmanın, bu sapmışların sayfalarca sözünü etmeye değmez bile. Ama merak edenler face den bir baksın kaç tane beğeneni olduğuna. Eşek sürüsü..

A Çevrimdışı

ahmet ömer

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
arkadaşlar ilk baştaki adamın meselesi okadar kolay değil büyü benzeri işler döndüğü söyleniyor fazla bulaşmayın

S Çevrimdışı

sehit58

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Yeryüzünde bunlardan yüzlerce var ... bunlar şabalak.

"bence" Asıl yalancı peygambere örnek :

godspeaksbush-792049.jpg

Nabil Shaath says: "President Bush said to all of us: 'I'm driven with a mission from God. God would tell me, "George, go and fight those terrorists in Afghanistan." And I did, and then God would tell me, "George, go and end the tyranny in Iraq ." And I did. And now, again, I feel God's words coming to me, "Go get the Palestinians their state and get the Israelis their security, and get peace in the Middle East." And by God I'm gonna do it.'"

Filistinli yetkili dediki : başkan buş hepimize dediki : aLLAH TARAFINDAN BİR MİSYONLA YÖNLENDİRİLİYORUM .Allah bana dediki : "Corc kalk ve afganistandaki bu teröristlerle çarpış" ve bende yaptım : ve daha sonra Allah bana dediki :corc kalk ve ıraktaki zorbalığı sona erdir " ve ben yaptım. V eşimdi hissediyorum ki Allah kelamı bana tekrar geliyor. "kalk filistinlilere kendi devletlerini ver ve israile güvenliği getir , ve ortadoğuya barışı getir" ve tanrıyla bunu yapacağım .

AHANDA SİZE YALANCI PEYGAMBER .

KADİR MISIRLIOĞLU DA TAYYİPE BOPU BEN TAVSİYE ETTİM DİYE ÖVÜNE DURSUN .

http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressreleases/stories/2005/10_october/06/bush.shtml

Ve Rabbimiz bizede bir görev verdi : "Böylesi kişileri öldürmek"

Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
tam da moralim düzelsin sinirlerim yatışsın diye geldiydim ilk linkte karşıma çıktı , daha demin koyuna medet ya gavs demeyin Allahtan isteyin diyorum verdiği cevap sen cehapelisin çapulcusun , tutup Fatihayı okusam cehape parti tüzüğü falan diyecek bu kafa ile beyinsizlere sizin dininiz demokrasi mezhebiniz AKP olmuş deyince de bu seferde tekfirciin diyorlar he öyleyim diyorum ne deyim zırvanın keyfine uysun diye mi cevap vereyim .. Vallahi bunlarla karşlaşıp tartışınca içimden "içimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etme ya Rab" demek gelmiyor başkaca şeyler diyecem de sırf kural diye gene demiş oluyorum ...

İbni Arabi Allah ile yarışmaya çalışmadımı?
(Allah korusun, bu kişi Ebu Cehilnen aynı safda olucaktır)

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Yahu nasil bir dunyadir... bi adam ciksa ben Allahim(hasa) sizi ben yarattim dese dunyada en az bi 100 -200 kisi pesine takilir...:ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:
Biz hak bir davanin mensubuyuz gel gorki bu adamlar kadar bile bazen davamiza yaranamiyoruz...
:ssrtcbya: