Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Yeni | Türkiye Nereye Gidiyor? | Alparslan Kuytul 2016

Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Dostlar Alparslan Kuytul videoları paylaşıyorum diye kimse beni kuytulcu zannetmesin haa :) Bazen gülmek için bazen yorumlarınızı merak ettiğimden paylaşıyorum
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Arkadaslar hala elestirmeyi ya da birseyler yapmayi ögrenemediniz. Böyle ona belam suna siisever derseniz bu is yürümez. Burada bile bu cemaat icinde olup yapilanlardan tedirgin olanlar var belki de onlarda arayis icinde ve siz direk böyle iftira vari yazarsaniz adamlarin dogruyu görecegi varsada göremeyecekler. Ve ben bu dakikadan sonra bu konuda tutarsiz iskembeden iftira eder gibi yazanlari süresiz banlayacagim. Buraya cübbeli konusuda acilsa delilli yazinki sofi dediklerinizden siisever dediklerinizden bir farkiniz olsun...

Hidayet Allahdandir.
 
E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
-Suriye'de halk hırsız ve tecavüzcü muhaliflerden kaçıp Esed'e sığınıyor diyen, Esed'in Ve Nusayrilerle İran'ın tecavüzlerini neden görmüyor?

-İran'ın iftiralarını "tahsis" yapmadan umum Mücahidilere "muhalif" adı altında tecavüzcü demek ve Şiilerin tecavüzlerini gizlemek zulümdür.

-"EHLİ SÜNNET CAMİALARA ACİL ÇAĞRI" (alıntı)
http://www.ayncalut.com/guncel/ehli-sunnet-camialara-acil-cagri/

-ÜMMETİ YİTİREN ÂLİMLERE, DAVETÇİLERE ve CEMAATLERE İSYANIMDIR.

12803288_481360025399039_7655663400906692096_n.jpg
 
Üst Ana Sayfa Alt